De leukste paasdecoratie in 2024: overzicht met 15+ ideeën

De leukste paasdecoratie in 2024: overzicht met 15+ ideeën

Ben je op zoek naar leuke paasdecoratie? In dit overzicht heb ik de leukste versiering voor aan de paastak, paaseieren en paasdeco voor op tafel of het dressoir in 2024 voor je op een rij gezet.

Geen tijd om heel dit artikel door te lezen? Bekijk dan meteen de leukste paasdecoratie in 2024 bij de volgende winkels:

  • HEMA
  • H&M
  • Xenos
  • Etsy (hier kan je leuke, persoonlijke en zelfgemaakte paasdecoratie kopen!)

Paasdecoratie voor aan de paastak

Voor in de paastak kan je heel wat leuke paaseieren kopen. Glazen gekleurde paaseieren zijn bijvoorbeeld helemaal hip, maar houten paaseieren en zwart-witte paaseieren zijn juist weer tijdloos.

Ook papieren (honeycomb) paaseitjes zijn al een aantal jaar trendy en staan heel mooi in de paastak. Of kies voor traditionele paashangers met figuurtjes in de paastak.

Je kunt natuurlijk ook voor gepersonaliseerde paasdecoratie kiezen, bijvoorbeeld door een paasei met de naam van je kinderen te laten maken. Of kies een paasei met een leuke tekst.

Paasversiering voor op tafel of aan de muur

Naast een mooi paastak met paaseieren kan je het huis nog verder versieren met mooie paasdecoratie. Bijvoorbeeld een mooie krans met veren aan de muur of een mooie paashaas op het dressoir of op de tafel. Je kunt zowel voor een papieren paashaas of een paashaas van hout en metaal kiezen.

Wil je de chocolade paaseitjes op een mooie manier bewaren? Kies dan voor een leuke stolp of bakje met deksel om de paaseieren te bewaren.

Tafel decoreren voor Pasen

Natuurlijk is het ook leuk om de tafel met pasen te decoreren voor een gezellige paasbrunch.

Deze paasdecoratie van HEMA heb ik al een aantal jaar in huis en pak ik er elk jaar met pasen weer bij. In deze blog lees je meer over hoe ik de tafel gedekt heb voor Pasen.

paasbrunch ideeen inspiratie

Nog meer ideeën om paasdecoratie te kopen

Natuurlijk zijn er nog meer winkels die goedkope paasdecoratie verkopen, zoals de Action, Kwantum en Wibra. Op dit moment is de paascollectie van deze winkels nog niet online en de kans is groot dat een deel van de decoratie alleen in de winkel komt te liggen.

Vaak kan je bij deze winkels niet alle paasdecoratie online bestellen. Daarom raad ik je ook aan om zelf een kijkje in deze winkels te nemen voor de actuele collectie paasdecoratie.

Paasdecoratie zelf maken

Extra leuk is het om paasdecoratie zelf te maken!

Eerder maakte ik bijvoorbeeld deze zwart-witte paaseieren en deze paaskrans. Ook met kinderen is het heel leuk om paasdecoratie te maken.

Heb jij nog een leuke tip voor paasdecoratie? Laat het mij dan gerust weten in de comments.

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven