Deze kaars warmer lamp is een hit op TikTok en dit is waarom
kaars warmer lamp

Deze kaars warmer lamp is een hit op TikTok en dit is waarom

In deze tijd van het jaar is het super gezellig om gezellig de kaarsen aan te steken en het knus te maken in huis. Maar met deze trend op TikTok wordt dit nog leuker!

Ik kijk graag filmpjes met interieurinspiratie op TikTok en de laatste tijd zie ik opeens veel deze elektrische kaars warmer lamp voorbij komen. Echt een goed Nederlands woord is er nog niet voor het Engelse Candle Warmer Lamps. Maar leuk, en vooral handig, zijn deze kaars warmer lampen wel. Het is dan ook niet zo gek dat je deze trend veel voorbij ziet komen op TikTok.

Maar wat zijn precies de voordelen van deze kaars warmer lampen dat ze zo populair zijn? Ik vertel je er graag meer over!

Hoe werkt een elektrische kaars warmer lamp?

Het gebruik van een elektrische kaars warmer lamp heeft veel voordelen t.o.v. het aansteken van kaarsen en dat maakt ze zo populair. Het gebruik van kaarsen was nog nooit zo veilig en dit is waarom.

Je plaats een geurkaars of waxmelts onder de lamp. De lamp werkt op elektriciteit of op batterijen. De lamp verhit vervolgens de kaars of waxmelt, waardoor er een heerlijke geur vrij komt.

In tegenstelling tot de traditionele manier van kaarsen branden hoef je de lont nu niet aan te steken. Dit is een stuk veiliger, zeker met jonge kinderen of ondeugende huisdieren in huis. Ook komt er zo geen roet of rook in huis en kan je genieten van vlamloze kaarsen.

Bij de meeste kaars warmer lampen kan je de intensiteit van de lamp instellen, waarmee je ook de snelheid van het branden kunt bepalen. Hierdoor gaat je kaars nog langer mee! En in de meeste gevallen kan je een timer instellen, zodat je niet meer bang hoeft te zijn in slaap te vallen of ‘s avonds vergeet de kaarsen uit te blazen.

De kaars warmer lampen zien er ook nog eens stijlvol uit, waardoor dit een mooie toevoeging is aan je interieur. De lamp zelf geeft een sfeervol en gezellig licht, wat heel leuk is voor de wintermaanden.

Deze elektrische kaars warmer lamp is veilig in gebruik en daarom een goed alternatief voor het aansteken van geurkaarsen en branders op de traditionele manier. Ook als je geen kaarsen mag aansteken in huis is dit een leuk alternatief om toch te kunnen genieten van een lekkere geur.

Je kunt zelf je favoriete geurkaars of waxmelts kiezen om onder deze brander te zetten.

Favoriete elektrische kaars warmer lampen

Dit zijn de populairste kaars warmer lampen op TikTok:

TikTok hype of waardevolle aankoop?

Zijn deze lampen nu echt een waardevolle aankoop, of gewoon de zoveelste hype op TikTok?

Deze lampen zijn een mooie aanwinst als:

  • je nu geen kaarsen aan kunt steken, bijvoorbeeld omdat dit volgens de huisregels niet mag of jonge kinderen hebt, en toch wilt genieten van de geur van geurkaarsen of waxmelts;
  • je geen kaarsen aansteekt vanwege de veiligheid, bijvoorbeeld omdat je bang bent om in slaap te vallen, dan is dit een veilig alternatief;
  • je nog op zoek bent naar een leuk decoratief lampje en deze kaars warmer lampen als leuke twist hierop wilt aanschaffen.

Denk dus goed na of je echt wat aan deze elektrische kaars warmer lampen hebt. Het kan een mooie en waardevolle toevoeging zijn in bovenstaande situaties.

Zelf steek ik graag ‘s avonds veel kaarsen aan en ik maak mij bij ons thuis geen zorgen om de veiligheid. Deze kaars warmer lampen hebben daarom voor mij persoonlijk weinig toegevoegde waarde.

En voor een lekkere geur in huis vind ik deze manieren veel handiger.

Toch snap ik heel goed waarom deze kaars warmer lampen zo populair zijn, want ze hebben veel voordelen. Zou jij er eentje aanschaffen voor in huis?

Liefs, Ilse

Bewaar dit bericht op Pinterest voor later:

tiktok trend kaars warmer lamp

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven