Cursus 'richt je huis in als een pro' - InteriorTwin

Cursus ‘richt je huis in als een pro’

Online interieurcursus

‘richt je huis in als een pro’

Alle informatie die jij nodig hebt om jouw droominterieur te creëren.

310+ cursisten gingen je al voor!

Er komt heel wat bij kijken om van jouw huis een thuis te maken. Het is namelijk meer dan een paar foto’s ophangen en de juiste kleur op de muren verven. 

Een huis moet praktisch zijn, maar ook sfeervol. En het allerbelangrijkste is dat het huis past bij jou en je gezin. Maar hoe doe je dat zonder dat je (te)veel geld kwijt bent aan een interieuradvies?

Gelukkig kan je ook zelf een mooi huis inrichten zonder een professional in te schakelen. Met het handige stappenplan uit de online cursus ‘Richt je huis in als een pro’ kan je namelijk helemaal zelf aan de slag. 

Stop met dromen, tijd voor actie

Ik ga je helpen

Staat je Pinterest vol met toffe ideeën en zit je aan de buis gekluisterd tijdens de vele woonprogramma’s op tv? Dan wordt het tijd om daar jouw realiteit van te maken.

Dus of je nu gaat verhuizen, verbouwen of simpelweg toe bent aan verandering: deze cursus is voor iedereen die zelf zijn of haar interieur aan wilt pakken.

In de cursus is speciale aandacht voor hergebruik en winkelen met een klein budget. Daarom is deze interieurcursus voor iedereen geschikt.

” Geen taaie stof, maar praktische handvatten “

Het inrichten van je (nieuwe) huis is een kwestie van doen. Daarom bevat deze cursus geen taaie stof, maar een hoop praktische handvatten waar je meteen zelf mee aan de slag kan. 

Om je te leren hoe je een interieur creëert dat bij je past, heb ik 7 lessen en 2 modules voorbereid, boordevol video’s, foto’s en vragen.

Een helder plan

Tijdens deze cursus leer jij kijken naar je huis als een echte interieurstylist! Aan het eind heb je een mooi plan klaarliggen voor jouw interieur. Je weet precies hoe je inrichting eruit komt te zien, welke kleuren er op de muur komen en welke meubels en accessoires je wilt kopen. Beginnen je handen al te jeuken en kun je niet wachten op het eindresultaat? Laten we dan snel beginnen!

Ja, ik wil aan de slag met het realiseren van mijn droominterieur

Wie ben ik?

Ik ben Ilse. Als klein meisje was ik al continu aan het schuiven met meubels. Niet alleen bij mij thuis, maar ook bij vriendinnen. Het is dan ook geen verrassing dat ik een opleiding tot interieur designer heb gevolgd.

De afgelopen 4 jaar heb ik al tientallen mensen persoonlijk begeleid bij de inrichting van hun interieur. Het allerleukste vind ik het om mensen te helpen met een klein budget.

De verraste blikken als zij het resultaat zien en beseffen dat een droominterieur voor iedereen is weggelegd maken mij dankbaar om dit werk te doen.

Ook online heb ik al tienduizenden mensen geholpen bij de inrichting van hun interieur. Omdat het mij opviel dat vaak dezelfde vragen voorbijkwamen heb ik deze praktische interieurcursus opgezet. Zo hoop ik nog veel meer mensen te kunnen helpen van het begin tot het eind bij het realiseren van hun inrichting.

In mijn vrije tijd ben ik veel met klusjes in en rondom het huis bezig, want daar kan ik geen genoeg van krijgen. Ook ga ik regelmatig uit eten of er even tussenuit met mijn man en wandel ik graag met ons hondje Jackie.

Creëer jouw persoonlijke interieurplan voor slechts €24,95
Scroll naar boven