Cursus ‘richt je interieur in als een pro’

Vind jij je eigen huis inrichten ook zo’n lastige klus? Ben je bang dat je de verkeerde keuzes maakt in huis? Maar wil je niet teveel geld betalen aan een interieuradvies? Dan is de cursus ‘richt je huis in als een pro’ wat voor jou!

Voor wie is deze cursus?

Ben je bang de verkeerde keuzes te maken in huis? Je geld uitgeeft aan iets waar je achteraf spijt van krijgt? Weet je niet hoe je de juiste kleuren, meubels en accessoires uitzoekt? Of misschien zie je door de bomen het bos wel niet meer. Raak je overweldigd door alle inspiratie op Instagram, Pinterest en in de woonbladen. Hoe vertaal je dit nou naar je eigen huis?

Dan is de cursus wat voor jou!

Misschien ga je binnenkort wel verhuizen of verbouwen. Of misschien heb je al vanalles geprobeerd, maar ben je nog steeds niet tevreden over de inrichting van je huis. In welke fase je ook zit, deze cursus is toepasbaar voor iedereen.

Geen zorgen, de cursus is heel praktisch en je leert stap voor stap hoe je een interieur inricht wat bij je past. Je hoeft niet bang te zijn dat je een complete studie hoeft te volgen, ik leer je de basis waarmee je zelf aan de slag kan.

Wat leer je in de cursus?

Door de verschillende modules in de cursus leer je stap voor stap de juiste keuzes te maken in huis. Ik leg je uit waar je op moet letten en hoe je weloverwogen tot een keuze komt, zodat je achteraf geen spijt hoeft te hebben. De cursus bestaat uit 7 lessen en 2 modules met theorie waarbij in video en tekst en foto’s ik uitleg hoe je de juiste keuzes maakt voor je interieur.

We beginnen met de basis. Hoe ziet je inrichting er nu uit en wat zou je graag anders willen? Ik stel je hier heel veel vragen over, zodat je een goed beeld krijgt van waar je naar toe wil. Daarna neem ik je stap voor stap mee in het maken van een moodboard en het maken van een plattegrond van de nieuwe indeling. Ook als je tevreden bent met je huidige indeling is het goed hier eens naar te kijken, wat misschien kom je wel tot nieuwe inzichten.

Na wat basis uitleg over kleuren, vloeren en raambekleding kan je met mijn hulp een goed kleur- en materialenplan maken, wat de basis wordt voor je nieuwe indeling. Want aan mooie accessoires heb je niks als de kleuren op de muur niet kloppen. Ook kijken we of er wel voldoende verlichting in de ruimte is en waar je op moet letten bij de keuze voor verlichting.

Als de basis staat gaan we aan de slag met inrichten. Ik leer je hoe je de juiste meubels en accessoires uitkiest en geef praktische tips en adviezen om je ruimte mooi te stylen. We sluiten af met een aantal budgettips: hoe richt je je huis nou sfeervol in met een klein budget?

Na het volgen van de cursus heb jij een mooi plan voor je liggen. Je weet nu hoe je inrichting eruit komt te zien. Welke kleuren er op de muur komen, welke meubels, verlichting en accessoires je wilt kopen en hoe je de ruimte kan stylen. 

Je hoeft niet meer bang te zijn om de verkeerde keuzes te maken in huis maar weet precies wat je moet doen.