Opruimchallenge 'ruim je huis op in 31 dagen' - dag 1 t/m 5 gratis

Opruimchallenge ‘ruim je huis op in 31 dagen’ – dag 1 t/m 5 gratis

Wil je je direct aanmelden voor de 31 dagen opruimchallenge? Meld je dan hier aan.

Als interieurstylist heb ik al tientallen mensen geholpen aan een interieur waar ze zich gelukkig in voelen. Ondanks dat we allemaal andere wensen en eisen aan ons interieur hebben, willen we allemaal maar 1 ding: ons thuis voelen in huis!

Iets wat ik keer op keer zie is dat mensen niet alleen tegen de inrichting aanlopen, maar ook tegen het aantal spullen in huis.

Standaard krijg ik dan ook de vraag of ik wil helpen meer opbergruimte te creëren. Zonde, want dat is lang niet altijd de oplossing.

Ik ben van mening dat je pas kan beginnen aan een mooi ingericht huis als de basis klopt en je tevreden bent met het aantal spullen wat je hebt. Dat aantal, dat is voor iedereen verschillend. Wat voor de een als minimalist aanvoelt, zal voor de ander nog als teveel voelen. Als jij maar tevreden bent met de spullen in je huis!

Omdat ik merk dat veel mensen het lastig vinden te beginnen met opruimen organiseer ik een opruimchallenge. Zo kunnen we samen aan de slag met het opruimen van het huis!

in 31 dagen gaan we aan de slag met het opruimen van je huis en ruimen we in totaal 496 spullen op!

Je kunt je nu gratis aanmelden voor de eerste 5 dagen van de challenge. Je ontvangt daarnaast de wekelijkse inspiratiemail.

Winkelwagen
Scroll naar boven