Meld je gratis aan voor de eerste 5 dagen van de opruimchallenge

Als interieurstylist heb ik al tientallen mensen geholpen aan een interieur waar ze zich gelukkig in voelen. Ondanks dat we allemaal andere wensen en eisen aan ons interieur hebben, willen we allemaal maar 1 ding: ons thuis voelen in huis!

Iets wat ik keer op keer zie is dat mensen niet alleen tegen de inrichting aanlopen, maar ook tegen het aantal spullen in huis.

Standaard krijg ik dan ook de vraag of ik wil helpen meer opbergruimte te creëren. Zonde, want dat is lang niet altijd de oplossing.

Ik ben van mening dat je pas kan beginnen aan een mooi ingericht huis als de basis klopt en je tevreden bent met het aantal spullen wat je hebt. Dat aantal, dat is voor iedereen verschillend. Wat voor de een als minimalist aanvoelt, zal voor de ander nog als teveel voelen. Als jij maar tevreden bent met de spullen in je huis!

Omdat ik merk dat veel mensen het lastig vinden te beginnen met opruimen organiseer ik een opruimchallenge. Zo kunnen we samen aan de slag met het opruimen van het huis!

in 31 dagen gaan we aan de slag met het opruimen van je huis en ruimen we in totaal 496 spullen op!

Je kunt je nu gratis aanmelden voor de eerste 5 dagen van de challenge via onderstaand formulier. We starten op 1 mei.

Let op: alleen tot en met 1 mei kan je voor de volledige opruimchallenge aanmelden voor de early bird prijs van € 14,95. Je krijgt dan ook toegang tot de opruimkalender, motivatie checklist, handige tips en adviezen en meer.

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement