Huishouden op orde - 52 weken mails - InteriorTwin

Huishouden op orde – 52 weken mails

Heb jij het gevoel dat je altijd achter de feiten aanloopt met het huishouden? Die wekelijkse terugkerende taken lukken nog wel, maar je weet dat er zoveel meer in huis is wat eigenlijk opgepakt moet worden.

Maandelijks of jaarlijks terugkerende taken, het huis eens goed opruimen, gezond koken en een tuin die ook nog bijgehouden moet worden. Er is altijd wel wat te doen.

Het liefst ben je zo weinig mogelijk tijd – en geld – kwijt aan het huishouden. Maar tegelijkertijd wil je wel het huishouden zoveel mogelijk op orde houden. Die enorme todo lijst voor het huishouden zit altijd in je hoofd en het voelt nooit alsof je genoeg doet.

Maar wat nou als je wekelijks een paar extra tips en taken krijgt die je helpen het huishouden op orde te houden? Door elke week wat extra te doen hoef je niet meer het gevoel te hebben achter de feiten aan te lopen. Sommige tips helpen je zelfs tijd en geld te besparen, hoe fijn is dat?

Ook genoeg van die enorme to do lijst en wil jij elke week met een aantal praktische tips en taken aan de slag? Doe dan mee met Huishouden op orde en ontvang 52 weken een mail met tips voor een huishouden op orde.

Wat krijg je?

52 weken lang krijg je elke vrijdagochtend een mail. In deze mail staan minimaal 3 praktische tips waar je mee aan de slag kan. Jij kiest welke taken je de komende week wilt oppakken. Sommige schoonmaak- en opruimtips kosten wat tijd, maar ze zorgen er wel voor dat jij weer iets van die todo lijst kan afstrepen. Andere tips zijn handige extraatjes die je tijd of geld besparen met taken die toch al op je todo-lijst staan.

Met behulp van deze praktische tips en taken wordt het een stuk makkelijker om elke week iets extra’s in het huishouden te doen. Door elke week iets extra’s te doen hou jij je huishouden een stuk beter op orde. En dat is fijn, want een opgeruimd huis geeft rust.

Tips en taken voor een huishouden op orde

De tips en taken die je ontvangt zijn heel divers. Zo houden we het afwissend en leuk. Je kunt denken aan de volgende onderwerpen over schoonmaken, huishouden, opruimen en tuinieren:

  • Handige hacks in huis en tuin die tijd besparen
  • Seizoensgebonden of terugkerende tips als herinnering om taken regelmatig op te pakken
  • Tips die je weinig geld kosten of zelfs helpen geld te besparen
  • Tips die je weinig tijd kosten, maar wel helpen om je huis schoon en opgeruimd te houden
huishouden op rolletjes

Direct aan de slag

  • Krijg 52 weken elke vrijdagochtend een mail met tips en taken
  • Elke mail bevat minimaal 3 tips en taken om mee aan de slag te gaan
  • Altijd inspiratie welke taken je in huis kan oppakken
  • De tips zijn divers en helpen je met een opgeruimd en schoner huis

Zullen we aan de slag gaan?

Nu: € 39,00 € 29,00 (dat is maar 56 cent per mail!)

Veelgestelde vragen

Wat als ik eerder wil stoppen met de mails?

Als je wilt stoppen met de mails, bijvoorbeeld omdat je geen tijd hebt of om een andere reden, dan kan je binnen 30 dagen na aankoop aangeven te willen stoppen en krijg je je geld terug. Je ontvangt dan geen mails met tips meer. Je kunt je na 30 dagen natuurlijk ook altijd alsnog uitschrijven voor de mails, maar ontvangt dan geen geld retour. Na 52 weken stoppen de mails, tenzij je aangeeft deze opnieuw te willen ontvangen.

Ontvang ik een compleet schema wat te doen in het huishouden?

Nee, schema’s zijn er online genoeg te vinden. Ik wil je juist inspireren en helpen met extra tips die niet op al deze lijstjes voorkomen. De tips zijn dan ook geen compleet huishoudschema, maar juist tips die je tijd of geld besparen, seizoensgebonden tips, opruimtips, een herinnering om nu iets op te pakken met uitleg of een slimme huishoudhack.

wasmachine reinigen

Voor wie zijn deze huishoudtips?

Voor iedereen die moeite heeft het huishouden op rolletjes te laten lopen, maar wel graag elke week iets extra’s in huis wilt doen en op zoek is naar praktische schoonmaakideeën, huishoudhacks en inspiratie om op te ruimen. Door elke week een paar taken in je mailbox te krijgen kan je gemotiveerd aan de slag in huis, zonder hier heel je weekend aan kwijt te zijn. En elke taak die je kan afvinken voelt weer goed!

Als je geen zin hebt om aan de slag te gaan in huis dan is dit dus niets voor jou.

Moet ik elke week aan de slag? En hoeveel tijd ben ik kwijt?

Nee hoor, van mij hoef je niks. Deze tips en taken zijn om jou te inspireren en te helpen je huishouden op orde te houden. Heb je een week geen tijd? Bewaar dan de mail gewoon en ga er op een later moment mee aan de slag. De hoeveelheid tijd die je kwijt bent aan de tips en taken verschilt per week en per situatie. Er zit altijd wel een tip tussen die je maximaal een half uur tijd kost en waar jij een goed gevoel aan overhoudt.

Wil jij tips en inspiratie om je huishouden op orde te hebben? Meld je dan nu aan.

Winkelwagen
Scroll naar top