Informatie en prijzen interieuradvies | InteriorTwin

Informatie en tarieven interieuradvies

Herken jij je in één van de volgende punten?

Als interieurstylist kan ik jou helpen om van jouw huis een warm thuis te maken. Ik help jou één geheel van de inrichting te maken, waardoor alles mooi bij elkaar past en klopt.

Je eigen huis inrichten is een lastige klus. Welke kleuren gebruik je, waar passen welke meubels en waar kun je al je spullen nu het beste in kwijt? Je hebt vast ook wel meegemaakt dat je achteraf spijt had van keuzes die je hebt gemaakt. 

Laat mij met je meedenken, zodat jij weer van je huis kunt genieten en lekker kunt ontspannen.

Een interieuradvies is laagdrempelig en helemaal afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. In het advies verlies ik de praktische kant niet uit het oog, want in huis moet natuurlijk ook geleefd worden.

Je kunt bij mij terecht voor een korte woonvraag, een inspiratie advies en uitgebreid interieuradvies. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en tarieven.

Van standaard huis naar een persoonlijk en warm thuis:

Ik maak een plan hoe je sfeer aanbrengt in huis en een mooi en gezellig geheel van de inrichting maakt.

Wat kun je verwachten?

De volgende onderwerpen komen aan bod, afhankelijk van jouw wensen:

Ik heb jarenlang ervaring als interieurstylist. Ik geef zowel advies aan huis (regio Arnhem) als online interieuradvies. 

Voor elk budget kan je bij mij terecht en ik werk merkonafhankelijk. 

Wil jij meubels behouden of tweedehands meubels een nieuw leven geven? Ook dan denk ik graag met je mee hoe je hiervan mooi één geheel kunt maken. 

Ik maak geen lichtplannen of 3D visualisaties.

Online interieuradvies of interieuradvies aan huis?

Ik geef door heel Nederland en België interieuradvies d.m.v. een online interieuradvies. Dit werkt heel simpel:

Woon je in de regio Arnhem en wil je graag een interieuradvies aan huis? Dit kan o.a. voor Arnhem, Nijmegen, Velp, Roozendaal, Rheden, Oosterbeek, Duiven, Westervoort, Driel, Elst, Bemmel en Huizen. 

Bekijk ook onderstaand kaartje voor mijn volledige werkgebied. Woon je net buiten dit gebied? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

interieuradvies regio arnhem

Interieuradvies mogelijkheden

In 2 uur tijd bespreek ik meestal globaal een benedenverdieping. Soms is er ook ruimte over om de slaapkamers te bespreken. Hoeveel er besproken wordt is echter per situatie anders en hangt ook van je eigen wensen af.

De shoppinglijst en 2D tekening worden uitgewerkt voor een gemiddelde benedenverdieping. Wil je een extra ruimte uitgewerkt hebben? Dan maak ik graag een offerte op maat voor je.

Je kunt onderaan deze pagina ook direct een afspraak in mijn agenda inplannen. 

Inspiratieadvies

2 uur mondeling advies
200,-
 • Mondeling advies online of regio Arnhem
 • Stel al je woonvragen
 • Mail vooraf foto's en informatie
 • Het gesprek duurt ongeveer 2 uur
 • Ik geef je tips over indeling, kleur, materiaal, styling en verlichting.
 • Wil je een volledig plan? Kies dan voor een sfeer- en kleuradvies of uitgebreid advies.
Populair

Sfeer- en kleuradvies

395,-
 • Online intake of intake regio Arnhem
 • De intake duurt ongeveer 1,5 a 2 uur
 • Stel al je woonvragen
 • Mail vooraf foto's en informatie
 • Binnen 2 weken na het gesprek ontvang je per mail een advies
 • Moodboard
 • Kleur- en materiaalplan
 • Meubel- en accessoireplan (met linkjes zodat je direct kunt bestellen)

Uitgebreid interieuradvies

595,-
 • Online intake of intake regio Arnhem
 • De intake duurt ongeveer 1,5 a 2 uur
 • Stel al je woonvragen
 • Mail vooraf foto's en informatie
 • Binnen 2 weken na het gesprek ontvang je per mail een advies
 • Moodboard
 • Kleur- en materiaalplan
 • Meubel- en accessoireplan (met linkjes zodat je direct kunt bestellen)
 • 2D tekening / indelingsplattegrond

Korte woonvraag

Flitsadvies van 15 tot 20 minuten voor één korte woonvraag
34,95
 • Stel één korte woonvraag
 • Mail vooraf foto's en informatie
 • Het online videogesprek duurt 15 tot 20 minuten
 • Ideaal als je tegen één klein woonprobleem aanloopt
 • Alleen voor 'snelle' en specifieke woonvragen, bijvoorbeeld als je twijfelt of je de goede muurkleur hebt uitgekozen of geen keuze kan maken tussen twee meubels.
 • NIET geschikt als je in het algemeen meer sfeer wilt in de woonkamer, vast loopt op de indeling of meer eenheid in huis wilt. Deze vragen kosten meer tijd en één van de andere pakketten is dan beter passend.
 • Maximaal 1 keer te boeken per klant / adres. Bij meer vragen is het inspiratieadvies het best passend.
shoppinglist interieuradvies 1
shoppinglist interieuradvies 2
2d plattegrond interiuradvies

Plan jouw afspraak in mijn agenda

Je kunt hieronder direct een afspraak inplannen in mijn agenda wanneer het jou goed uitkomt. Ik neem daarna per e-mail contact met je op voor meer informatie. Natuurlijk kan je ook per e-mail nog vragen stellen voor het boeken van een afspraak. Kom je er niet uit? Stuur mij gerust een mailtje en dan kijken we samen naar een moment dat voor ons beiden uitkomt. 

Veelgestelde vragen over een interieuradvies

Je kunt voor vrijwel elke ruimte in huis een interieuradvies krijgen. De woonkamer, eetkamer en slaapkamer zijn het meest gekozen. Maar ook voor bijvoorbeeld de kinderkamer en tuinstyling geef ik advies.

Tijdens een inspiratiesessie kan ik een aantal tips geven over de keuken en badkamer, maar hier geef ik geen volledig advies advies over.

Kies je voor een sfeer- en kleuradvies of uitgebreid interieuradvies dan is het interieuradvies voor een gemiddelde benedenverdieping (tenzij je bijvoorbeeld graag advies over een slaapkamer wilt).

Is jouw huis groter dan gemiddeld? Dan bespreken we wat het beste past. Bijvoorbeeld een uitwerking van alleen de woonkamer of tegen een meerprijs een uitwerking van de hele benedenverdieping. Dit is maatwerk en we kijken samen wat de beste optie is.

Tijdens een inspiratieadvies kunnen al je woonvragen besproken worden. Het maakt daarbij niet uit of we één of meerdere ruimtes bespreken. Ik heb maximaal 2 uur voor je gereserveerd, dus in deze tijd kan je al je woonvragen stellen en maakt het niet uit of het over de woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld tuin gaat.

 

Ja, sterker nog: de meeste mensen hebben de meeste meubels al in huis als ze mij inschakelen voor hulp. Juist de laatste stap: van al die meubels één mooi geheel maken, daar help ik graag mee. Door het juiste gebruik van kleur, accessoires en wellicht een paar nieuwe meubels wordt  jouw huis pas echt een thuis en daar richt ik mij met name op.

Ik werk meronafhankelijk en kan daardoor elk gewenste merk en stijl adviseer.

Ik overleg altijd wat je budget is en of je een voorkeur voor merken hebt. Dit mag design zijn, maar net zo vaak adviseer ik winkels als IKEA, Leen Bakker , Karwei en Kwantum. 

Wel vind ik kwaliteit belangrijk, dus bij goedkopere merken denk ik met je mee zodat je niet na een paar jaar alweer de meubels moet vervangen.

Ook geef ik advies over het opknappen van bestaande meubels of het tweedehands kopen van meubels.

In de basis kan ik elke woonstijl adviseren. Ik vind het vooral belangrijk dat er een klik is en ik jullie woonstijl goed begrijp.

Vooral mensen die houden van industrieel, modern, kleurrijk, hotel chic en landelijk huren mij in voor een interieuradvies 

Bij een online interieuradvies is het belangrijk dat ik vooraf al foto’s en eventueel een plattegrond en video van de ruimte ontvang.

Verder hoef je je niet perse voor te bereiden, maar het is wel verstandig om over een aantal dingen na te denken.

Als je zelf al een lijst met vragen hebt dan kan ik gerichter advies geven. Natuurlijk geef ik ook advies over dingen die mij zelf opvallen.

Daarnaast kan je mij een moodboard (dit mag ook een Pinterest bord zijn) opsturen, zodat ik in één oogopslag een goed beeld van jullie woonstijl heb. Dit is niet verplicht, maar maakt het voor mij wel makkelijker jullie woonstijl te begrijpen. 

Meestal kan je binnen een paar weken terecht voor een advies. Kies je voor een uitgebreid advies dan duurt het daarna twee weken voor je deze per mail ontvangt. 

Ik geef wel advies over welke lampen mooi passen in de ruimte en denk in de basis ook mee of er in elke hoek voldoende verlichting is.

Ik maak echter geen professionele lichtplannen. Hiervoor kan je terecht bij een interieurontwerper of lichtadviseur.

Je betaalt het advies vooraf. Bij een stijl- en kleuradvies en uitgebreid interieuradvies is het mogelijk de betaling in termijn te doen, waarbij je termijn 1 betaald voor de intake en termijn 2 voor ontvangst van het advies.

Annuleren van het advies kan alleen voordat de intake heeft plaatsgevonden. Het verzetten van de intake is altijd mogelijk, maar bij voorkeur door dit minimaal 24 uur van te voren aan te geven. 

 

Ja, dit kan je het beste doen door een mailtje te sturen naar ilse@interiortwin.com.

Als je graag gebeld wilt worden dan kan je dit in de email aangeven met je vraag, telefoonnummer en wanneer je het beste bereikbaar bent (maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 16:00 uur). Ik bel je dan zo spoedig mogelijk op.

Scroll naar boven