Informatie en prijzen interieuradvies | InteriorTwin

Boek nu een interieuradvies

Mis jij warmte en sfeer in huis? Lukt het jou niet om de inrichting gezellig te maken? Je hebt wel mooie items in huis, maar hoe maak je hier nou één geheel van?

Als interieurstylist kan ik jou helpen om van jouw huis een warm thuis te maken. Ik help jou één geheel van de inrichting te maken, waardoor alles mooi bij elkaar past en klopt.

Je eigen huis inrichten is een lastige klus. Welke kleuren gebruik je, waar passen welke meubels en waar kun je al je spullen nu het beste in kwijt? Je hebt vast ook wel meegemaakt dat je achteraf spijt had van keuzes die je hebt gemaakt. 

Laat mij met je meedenken!

Boek bij mij een online interieuradvies voor 175 euro incl. btw of een interieuradvies aan huis (regio Arnhem) voor 200 euro incl. btw.

Het advies duurt twee uur en vindt live plaats, via een videogesprek of bij jou aan huis.

Een interieuradvies is laagdrempelig, helemaal afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. In het advies verlies ik de praktische kant niet uit het oog, want in huis moet natuurlijk ook geleefd worden.

Voorbeeld verslag bij interieuradvies 

(meerprijs van 75 euro) 

Online interieuradvies voorbeeld

Hoe ziet het advies eruit?

Tijdens het interieuradvies bespreken we jullie woonwensen. Ook kijken we tegen welke problemen jullie aanlopen bij de inrichting. Bij een online advies kan je vooraf foto’s en video’s opsturen, zodat ik een helder beeld van de situatie krijg.

Daarnaast vraag ik naar jullie woonstijl, bijvoorbeeld aan de hand van Pinterest foto’s. Als jullie nog niet goed weten wat jullie woonstijl is, is dat geen probleem en gaan we die samen bekijken tijdens het advies.

Ik vind het belangrijk een praktisch advies te geven waarmee jullie direct aan de slag kunnen. Daarom krijg je tijdens het gesprek meteen advies over kleuren, inrichting, meubels en accessoires aan de hand van voorbeelden op Pinterest en webwinkels.

Omdat dit een live advies is kunnen jullie direct je mening geven. Is iets niet helemaal je smaak? Dan zoeken we gewoon verder, zodat we echt iets vinden wat bij jullie past.

Je mag vragen stellen tijdens het gesprek, maar je kunt je ook laten inspireren door de adviezen en voorbeelden die ik graag met je deel.

Je kunt direct meeschrijven tijdens het advies en de tips, kleuren en meubels opschrijven. Vind je het handiger om een verslag te ontvangen van het gesprek? Hiervoor reken ik een meerprijs van 75 euro.

Er is geen beperking aan het aantal ruimtes wat we bespreken, als het maar binnen twee uur besproken kan worden. Je kunt hier voorbeelden van eerdere adviezen bekijken of bekijk het portfolio.

Alles op een rijtje

  • Het (online) interieuradvies duurt 2 uur en vindt live plaats
  • Vooraf ontvang ik graag foto’s, video’s en / of plattegrond van de ruimte (alleen bij online interieuradvies). Als je al een moodboard hebt ontvang ik deze ook graag.
  • Je krijgt direct praktisch advies waarmee je aan de slag kunt
  • Online interieuradvies kost 175 euro incl. btw / Interieuradvies aan huis (regio Arnhem) 200 euro incl. btw
  • Wil je ook een verslag van het advies? Dit kost 75 euro extra

Boek nu je interieuradvies en mail naar ilse@interiortwin.com of bel naar 06-10056969.

advies elles
Winkelwagen
Scroll naar boven

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

ronde haard woonkamer