Wat mensen zeggen over interieuradvies van InteriorTwin

Recensies

Benieuwd hoe klanten de samenwerking met Ilse van InteriorTwin hebben ervaren? Op deze pagina kan je de recensies van een aantal klanten lezen.

Diana

Je aanpak en advies was duidelijk en verrassend. De hulp van Pinterest geeft ook direct een helder beeld.

Kimmy

Ik dacht dat ik wist wat ik mooi vond, maar blijkbaar weet jij beter wat ik mooi vond. Naast deskundig en professioneel te zijn in je vak ben je ook zeer meedenkend en klantvriendelijk. Je bent altijd een stap voor en altijd voorbereid. Je had zelfs allemaal samples besteld zodat ik de kleur en de stof kan zien en voelen. Ik vond het heel fijn jij als interieur adviseur niet alleen adviezen kan geven, je kan heel goed luisteren. Naast het adviezen geven doe je heel veel voor je klanten om ze tevreden te stellen en dat waardeer ik. Natuurlijk meedenken aan mijn portemonnee is alleen maar mooi mee genomen. 

Judith

De kinderhoek kon wel wat interieuradvies ‘to go’ gebruiken. Ilse kwam met de nodige voorbereiding op onze woonvraag naar ons toe. Ze had via Pinterest al een aardig beeld gevormd van onze woonsmaak en begreep wat we wilden. Ter plekke hebben we gemeten en online kasten/tafels etc. bekeken. Ook ging Ilse uit van de reeds aanwezige materialen om zo goede combinaties te kunnen maken. Zodra de box er definitief uit is gaan we aan de slag met haar tips. We hadden net dat zetje van Ilse nodig om er echt iets van te gaan maken.

Joke en Jan

Na enige jaren was het weer nodig om onze woonkamer te schilderen. Maar wat? Een kleurtje, strak wit? We wisten het even niet…Waarom niet Ilse om raad vragen?

geel en zwart kussen

 

Zo gezegd zo gedaan. Op een zondagmiddag om de tafel gezeten en samen bekeken wat er mogelijk was. We hadden de raamdecoratie al besteld, dat zijn witte plissé gordijnen geworden.

Maar wat op de muren? Ilse keek eens rond en concludeerde dat we een mooie keuken hebben met een grijs blad. Maar dat grijs komt nergens terug. Een idee van haar was om het kleine muurtje achter de tv grijs te verven. Verder zijn de muren wit geworden. Ook hadden we ook al een idee welke stoelen en bankje er aan de tafel kwamen. Zij gaf nog het advies om de poten in het zwart te bestellen. Zo komt het zwart van de haard weer terug in de kamer. Verder ook mooie zwarte manden met planten aangeschaft. Een mooie zwarte lamp van About Romi maakt alles af.
Super blij zijn we met het advies! Er is rust in de kamer! Heel erg bedankt Ilse!

Ellen en Ronald

Wij dachten zelf goed te weten wat voor interieur we in ons nieuwe huis wilden. Toch hebben we je benaderd voor adviezen, om te kijken of je met nieuwe of verrassende ideeën kwam. En je kwam zeker met verrassende en nieuwe ideeën. We hebben ons eigen plan aan de kant
geschoven en hebben je plan gebruikt, waar we nog steeds altijd blij mee zijn.
Goed, duidelijk, verrassend advies en erg goed geholpen. Ilse voelde ons goed aan!

Hilda

Het was leuk om met Ilse te sparren. Het was heel spannend, omdat het toch wel een grote verandering in één keer zou zijn. Het leek me daarom goed om Ilse als klankbord te gebruiken. Ilse gaf me allerlei tips om eens over na te denken en om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar kussens die erbij zouden kunnen passen. Het was erg leuk om te doen. Onze samenwerking heeft tot een prachtig resultaat geleid!
De veranderingen zijn zo mijn stijl dat ik me er vanaf het eerste moment weer helemaal thuis voel en erg tevreden ben met het resultaat. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Scroll naar boven