Kerst - InteriorTwin

Kerst

Zoek jij inspiratie voor kerst in huis? Hier vind je een overzicht voor ideeën om kerst in huis te halen. Kerst trends in 2019, de leukste kerst accessoires en decoratie voor in huis, ideeën voor tafel decoratie voor het kerstdiner, leuke zelfmaak ideeën voor kerst en meer.

Kerst in huis

Heb jij zin om gezellig met de familie om de kerstboom te gaan zitten? Wacht jij tot na 5 december met het optuigen van de kerstboom of kan jij niet wachten en zet jij de kerstboom al in november op? Zelf haal ik in november vaak al de eerste kerstdecoratie in huis, alhoewel ik niet elk jaar een kerstboom opzet. Er zijn zoveel leuke alternatieven voor een kerstboom om toch de kerstsfeer in huis te halen.

Kerstcadeau trends

Liggen er bij jullie kerstcadeau’s onder de kerstboom? Of misschien zijn de cadeau’s al uitgedeeld met Sinterklaas? Mocht je nog op zoek zijn naar leuke en originele kerstcadeau’s dan is dit handige overzicht misschien wel wat voor jou.

Kerst trends 2019

Het is nog even wachten tot de winkels vol liggen met kerstballen, decoratie en meer en de kersttrends bekend worden. Christmaholic.nl geeft alvast een kijkje in de kersttrends van 2o19:

  • Ice adventure: winterse kersttrend geïnspireerd op de Noordpool met veel blauw, wit, sneeuw en ijs.
  • Red velvet: bloemen en fluweel. Deze trend zie je ook veel terug in meubels en woonaccessoires en het is niet zo gek dus dat we deze trend ook met kerst terugzien.
  • Embrace Nature: de botanische trend zien we deze jaar ook terug met kerst, gecombineerd met lichtgoud, mosterdgeel en eucalyptus. Deze trend is mijn persoonlijke favoriet!

Christmaholic.nl deelt nog 4 trends in het artikel kersttrends 2019, neem dus zeker even een kijkje om van alle trends op de hoogte te zijn.

Kerst accessoires en decoratie voor in de kerstboom

Kerst accessoires en decoratie voor in huis

Leuke zelfmaak ideeën voor kerst

Tafel decoratie voor het kerstdiner

Pak jij altijd flink uit met de kersttafel tijdens kerstavond, eerste kerstdag of tweede kerstdag? En ben jij nog op zoek naar leuke inspiratie en ideeen om de tafel te dekken? Misschien zoek je wel voorbeelden van een low budget tafelstyling tijdens kerst? Een mooi tafelkleed, bijzonder servies en gezellige kaarsen horen er natuurlijk zeker bij. De tafelschikking met kerst verdient extra aandacht en deze artikelen staan boordevol inspiratie:

* Dit artikel wordt nog verder aangevuld

Scroll naar boven