Ruim je huis op in 31 dagen challenge

Ruim je huis op in 31 dagen challenge

Challenge

‘Ruim je huis op in 31 dagen’

Aan de slag met een opgeruimd en overzichtelijk huis

Ben je klaar met de chaos in huis?

Wil je aan de slag met opruimen maar weet je niet hoe te beginnen? Of waar?

Stel je het steeds uit? Zie je allemaal beren op de weg waardoor je nog niet gestart bent?

Je bent echt niet de enige. Ik spreek vaak mensen die graag een mooier en rustiger huis willen en daarvoor eerst moeten opruimen, maar niet weten hoe ze kunnen starten.

Daarom is er nu de opruimchallenge ‘ruim je huis op in 31 dagen’.

Stop met uitstellen, tijd voor actie

Ik ga je helpen

Samen gaan we aan de slag. Je zult zien dat het hierdoor een stuk makkelijker wordt te beginnen en – nog belangrijker – gemotiveerd te blijven.

Je ontvangt 31 dagen lang elke dag een mail van mij met een link naar een video. Dagelijks neem ik je stap voor stap mee in de opruimchallenge, geef ik je tips en help ik je gemotiveerd te blijven en keuzes te maken bij het opruimen.

Of je nu voor het eerst begint met opruimen of al een tijdje bezig bent en weer een frisse start wilt maken met opruimen, deze opruimchallenge is geschikt voor iedereen.

Wilma: Ik had al vaker geprobeerd op te ruimen maar ik was alleen maar aan het verplaatsen en nu heb ik echt een begin gemaakt met opruimen. Ik wil je bedanken voor de ondersteuning, ik heb er heel veel aan gehad, een stok achter de deur dat had ik nodig.

Boukje: Dankjewel voor je inspirerende en motiverende filmpjes! Het was erg leuk om mee te doen en ons huis voelt een stuk lichter aan. Ook al had ik al eens vaker opgeruimd er was nog genoeg om afscheid van te nemen.

Einde aan de chaos: met de challenge heb je straks 496 spullen opgeruimd!

Het opruimen van je huis is een kwestie van doen. Soms is het lastig om te starten, weet je niet waar te beginnen of kan je wel wat hulp gebruiken.

Daarom kan je nu meedoen aan de opruimchallenge. Zo hoef je niet alleen aan de slag, maar doen we het samen! Dat is veel makkelijker en zo blijf je gemotiveerd om goed op te ruimen.

Twijfel je nog?

Meld je hier aan om de eerste 5 dagen gratis mee te doen.

Let op: alleen als member ontvang je toegang tot de extra’s als de opruimkalender, motivatiechecklist en handige tips om goed van start te gaan.

FAQ

Wanneer begint de opruimchallenge?

Je kan starten wanneer jij wilt. Vanaf de dag na je aanmelding ontvang je 31 dagen lang een video met inspiratie en tips om op te ruimen.

Kan ik vaker meedoen?

Ja, dat kan! Je blijft na aanmelding onbeperkt toegang houden tot de cursus, dus als je nog verder wilt met opruimen, of opnieuw wilt beginnen, kan dit gewoon.

Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik vind het lastig om op te ruimen. 

Dan is deze challenge juist wat voor jou! Je krijgt namelijk handige tips en adviezen om te beginnen, wat je met de spullen die je niet meer wilt hebben kunt doen (misschien vind je het wel zonde om dingen weg te gooien?) en ik help je gemotiveerd te blijven.

Is mijn huis helemaal opgeruimd aan het einde van deze challenge?

Dat kan ik niet beloven, wel dat je huis een stuk overzichtelijker is na het volgen van deze challenge. Het hangt er namelijk helemaal van af hoeveel spullen je hebt en wat je doel is met deze challenge. Zelf ruim ik een aantal keer per jaar goed op en mijn huis is opgeruimder dan ooit. Toch zal er altijd nog wel iets liggen, maar dat is niet erg, in een huis moet ook gewoon geleefd worden.

Aan het eind van de challenge is je huis een stuk overzichtelijker en opgeruimder. Je ervaart rust, kan weer genieten van je huis en waardeert de spullen die je nog hebt juist meer.

Beginnen je handen al te jeuken en kun je niet wachten om aan de challenge mee te doen? Laten we dan snel beginnen!

Ja, ik wil meedoen met de opruimchallenge voor de prijs van € 24,95

Wie ben ik?

Ik ben Ilse. Als klein meisje was ik al continu bezig in huis. Het is dan ook geen verrassing dat ik nu interieurstylist ben.

De afgelopen 4 jaar heb ik al tientallen mensen persoonlijk begeleid bij de inrichting van hun interieur. Iets wat ik keer op keer zie is dat mensen niet alleen tegen de inrichting aanlopen, maar ook tegen het aantal spullen in huis.

Standaard krijg ik dan ook de vraag of ik wil helpen meer opbergruimte te creëren. Zonde, want dat is lang niet altijd de oplossing.

Daarom ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het opruimen en ontspullen. Ik ben geen professioneel opruimexpert, maar heb wel vele boeken over dit onderwerp gelezen. De tips uit deze boeken heb ik niet alleen zelf toegepast, maar gebruik ik ook in mijn interieuradviezen en op InteriorTwin.com.

Ik ben van mening dat je pas kan beginnen aan een mooi ingericht huis als de basis klopt en je tevreden bent met het aantal spullen wat je hebt. Dat aantal, dat is voor iedereen verschillend. Wat voor de een als minimalist aanvoelt, zal voor de ander nog als teveel voelen. Als jij maar tevreden bent met de spullen in je huis!

Omdat ik merk dat veel mensen het lastig vinden te beginnen met opruimen heb ik besloten deze opruimchallenge te organiseren. Zo kunnen we samen aan de slag met het opruimen van het huis!

In mijn vrije tijd ben ik veel met klusjes in en rondom het huis bezig, want daar kan ik geen genoeg van krijgen. Ook ga ik regelmatig uit eten of er even tussenuit met mijn man en wandel ik graag met ons hondje Jackie. 

Doe mee aan de opruimchallenge voor de prijs van € 24,95 en krijg 31 dagen lang een video met handige tips en de nodige dosis motivatie
Winkelwagen
Scroll naar boven