Uitgebreid interieuradvies nieuwbouwappartement Arnhem - InteriorTwin

Uitgebreid interieuradvies nieuwbouwappartement Arnhem

De bewoonster van dit appartement nam contact met mij op, omdat ze zelf door de bomen het bos niet meer zag.

Een nieuw begin betekend nieuwe meubels. Gezien het beperkte budget had de bewoonster overal en nergens meubels vandaan gehaald, met als gevolg dat dit een ratjetoe bij elkaar was.

Gelukkig durfde de bewoonster het aan, ondanks het beperkte budget, om toch mijn hulp in te schakelen. Na een kennismakingsgesprek ben ik aan de slag gegaan met een moodboard, om vanuit hier een kleur- en materialenplan, inrichtingsplan en shoplist voor de resterende meubels en accessoires te bedenken.

Dankzij een aantal slimme keuzes is het toch gelukt, om ondanks een beperkt budget, een mooie inrichting te creëren. De laatste aanpassingen worden op dit moment gedaan, zodat ik binnenkort foto’s van het eindresultaat kan laten zien.

Judith, de bewoonster, vertelde mij dat ze ondanks haar beperkte budget heel blij is dat ze toch mijn hulp heeft aangeschoten. Als ze dit niet had gedaan, zei ze, zou ze zeker de verkeerde keuzes in huis hebben gemaakt en was ze niet gelukkig met de inrichting en uiteindelijk duurder uitgeweest.

Durf jij het aan om met een beperkt budget toch mijn hulp in te schakelen? Kijk dan naar de mogelijkheden en tarieven of mail mij met jouw woonwens.

Scroll naar boven