Project omschrijving

De toekomstige bewoners van een vrijstaande woning in Berghem schakelden mijn hulp in voor de inrichting van de woonkamer. Een L-vormige woonkamer praktisch indelen: ze kwamen er niet uit. Ze hadden al wel gratis interieuradvies van in een woonwinkel gehad, maar daar waren ze niet helemaal tevreden over.

Na een kennismakingsgesprek ben ik aan de slag gegaan met een moodboard, kleur- en materiaaladvies, inrichtingsplan en meubel- en accessoiresplan.

De bewoners waren erg blij met het resultaat. Vooraf was er nog wat twijfel over wat ik als onafhankelijk interieuradviseur nou anders kon doen dan een gratis advies in de winkel, maar achteraf waren ze erg blij met mijn hulp. De tijd en aandacht die ik voor ze had maakte dat ik met een totaal ander plan kon komen dan een advies wat je binnen een uurtje in de winkel krijgt. Ook kan ik dankzij mijn onafhankelijkheid meedenken over alle facetten: van kleurgebruik tot accessoires, en heb ik geen beperkingen dat de meubels en accessoires uit een bepaalde winkel of van een bepaald merk moeten zijn.

Het volledige resultaat van dit interieuradvies kan je hier bekijken.

En wil je weten hoe ik jou kan helpen met de inrichting van je interieur? Bekijk dan de mogelijkheden en tarieven of stuur mij een mailtje met jouw woonvraag.

maatwerk interieuradvies ellen - InteriorTwin

 

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement