Project omschrijving

De bewoners van deze woning in Wijchen hadden onlangs een uitbouw geplaatst. De oude eethoek was nu een donkere, ongezellige ruimte geworden die geen functie meer had. De bewoners schakelden mijn hulp in voor een advies zodat deze weer licht en gezellig zou worden en een nieuwe functie zou krijgen.

Dit gezin met vier opgroeiende tieners had behoefte aan een extra plek waar ze bijvoorbeeld spelletjes kunnen spelen, huiswerk kunnen maken of gewoon even rustig kunnen zitten.

Na de presentatie van dit maatwerk advies zijn de meubels direct besteld en de familie geniet nu van deze extra plek in huis.

Meer weten over de mogelijkheden van een interieuradvies? Bekijk dan de informatie en tarieven.

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement