Uitgebreid interieuradvies woning Voorburg - InteriorTwin

Uitgebreid interieuradvies woning Voorburg

De bewoners van een ruime tussenwoning in Voorburg verhuisden na jaren in het buitenland gewoond te hebben weer terug naar hun huis in Nederland.

Ze wilden graag een goed plan voor de benedenverdieping van hun huis in Nederland, zodat ze er snel na terugkomst een fijne plek van kunnen maken. Het belangrijkste is dat ze zich weer snel thuis voelen in Nederland.

Ze vinden hun eigen meubels nu een beetje een ratjetoe en willen graag meer eenheid en rust in huis, en in ieder geval meer sfeer.

Ik heb advies gegeven over:

  • kleuren voor op de muur en raambekleding
  • indeling van de ruimte, waarbij ik twee opties heb uitgewerkt. Eén wat de bewoners in gedachten hebben en één waarvan ik denk dat de indeling beter uitkomt.
  • nieuwe meubels, zoals de eetkamerstoelen, fauteuil en tv-meubel
  • accessoires voor de zithoek en eethoek
  • verlichting
  • planten

De klant ontving een plan per mail waarin alle linkjes naar de producten staan, zodat ze deze direct kan bestellen. 

Dit is de reactie van de klant op het advies:

Ik ben al een heel stuk met je advies aan de slag gegaan. De muren in de woonkamer zijn volgens het advies geverfd (mooie kleur) en ik heb een groot deel van de meubels en accessoires uit het advies besteld. Nog niet alles is af, maar ik ben er erg blij mee. Het staat heel mooi. Ik krijg ook veel complimenten! Het is een mooi geheel al zo in de woonkamer.
Scroll naar boven