Workshop ontdek je eigen woonstijl - InteriorTwin

Workshop ontdek je eigen woonstijl

Vind je het lastig keuzes te maken in je interieur? En weet je niet goed wat je nou eigenlijk mooi vindt?

Dan is het tijd om je eigen woonstijl te ontdekken! Wat past bij jou? En wat past bij jouw interieur?

Je bent echt niet de enige die het lastig vindt om keuzes te maken. Veel van mijn klanten weten eigenlijk niet goed welke stijl bij ze past en zijn daardoor niet tevreden over de inrichting van hun huis. En dat is jammer, want een fijn (t)huis is juist zo belangrijk!

Je eigen stijl ontdekken is helemaal niet moeilijk. Door te kijken naar wat je nou eigenlijk mooi vindt aan de plaatjes die je inspireren kom je al een heel eind. Tijdens de workshop Ontdek je eigen Woonstijl gaan we samen op ontdekking naar jouw stijl! Als professioneel interieurstylist begeleid ik je bij het vinden van je eigen woonstijl. Ik geef je handige tips & tools zodat jij naar huis gaat boordevol inspiratie en ideeën.

Op dit moment staan er geen workshops gepland. 

In de regio Arnhem kan je ook bij Designstudio Jantien Broere terecht voor een workshop moodboard maken.

Programma workshop ontdek je eigen woonstijl

De workshop ontdek je eigen woonstijl duurt ongeveer 2,5 uur. Tijdens de workshop vertel ik je meer over het maken van een moodboard en over de verschillende woonstijlen. Daarna ga je zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Vergeet niet foto’s van je interieur mee te nemen die we als basis bij het moodboard kunnen gebruiken! Door het stellen van vragen en het geven van tips help ik je bij het bepalen van je stijl.

Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van persoonlijke interieur vragen. Omdat er plek is voor maximaal 6 deelnemers is er voldoende tijd voor het beantwoorden van je vragen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis vol met inspiratie, tips en bruikbare adviezen.

Praktische informatie

De workshop vindt plaats in mijn werkruimte aan huis op de Thomas J. Witteroosstraat 108 in Arnhem. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Heb je al staaltjes, kleuren of plaatjes verzameld die jou inspireren? Neem deze dan vooral mee! Vergeet ook je foto’s niet en eventueel stalen van de spullen die je al in huis hebt.

Liever een privé workshop volgen met vriendinnen, familie of collega’s? Dat kan al vanaf vier personen! Stuur mij een mailtje voor meer informatie.

* Op de workshop ontdek je eigen woonstijl zijn de algemene voorwaarden van InteriorTwin van kracht.

Scroll naar boven