Samenwerken / adverteren met jouw product, dienst, winkel of bedrijf? | InteriorTwin

Samenwerken / Adverteren

Verkoop jij producten of diensten die passen bij de stijl van InteriorTwin.com?

Heb je interesse om te adverteren? Of wil jij een artikel op InteriorTwin over jouw product, dienst of bedrijf? Ik denk graag met je mee hoe we jouw bedrijf in de schijnwerpers kunnen zetten.

InteriorTwin is een interieurblog, door Ilse van Elleswijk, over wonen, huishouden, tuinieren en doe het zelf-projecten. Met meer dan 60.000 bezoekers per maand op de blog, 16.500 volgers op Pinterest en 15.200 volgers op Instagram is InteriorTwin de plek om jouw product of dienst uit één van deze categorieën te promoten.

Voordelen van een advertentie op InteriorTwin

 • Je adverteert op een plek waar jouw doelgroep al aanwezig is. Door de gerichte onderwerpen op de blog bereik je zo een veel warmere doelgroep dan via een algemene website.
 • Ik maak alle content voor de site zelf. Dit scheelt jouw tijd. Daarnaast weet ik ook zelf het beste welke content bij mijn doelgroep past en hoe ik jouw bedrijf het beste kan presenteren aan de lezers op InteriorTwin.
 • Een advertentie blijft oneindig online staan. Geen rare voorwaarden, zoals maximaal 3 maanden online. Een artikel op InteriorTwin kan daardoor jaren later nog goed scoren via bijvoorbeeld Google of Pinterest. Sommige van deze blogs zijn jaren later (tien)duizenden keren bekeken.
blogger ilse van elleswijk interiortwin

Samenwerken met InteriorTwin

Ik werk regelmatig samen met bedrijven om hun merk en/of product te promoten. 

Omdat elk bedrijf naar een andere manier van promotie op zoek is heb ik verschillende mogelijkheden voor een samenwerking, zowel voor een eenmalige samenwerking als een langdurige samenwerking.

Afhankelijk van jouw wensen maak ik een passend voorstel.

Bereik (cijfers januari 2022):

 • 15.200 volgers op Instagram
 • 16.500 volgers op Pinterest
 • 66.900 unieke bezoekers op InteriorTwin.com
 • 93.900 pageviews
 • 2.900 paginalikes op Facebook
 • 3.023 nieuwsbriefabonnees

Op InteriorTwin zijn verschillende mogelijkheden voor een samenwerking, van SEO blog tot promotie op social media.

Advertentiemogelijkheden:

 • Een artikel op InteriorTwin.com met 2 links naar jouw webshop of productpagina.
 • Een artikel op InteriorTwin.com, inclusief styling, fotografie en 2 links naar jouw webshop. Dit artikel wordt ook gepromoot op Pinterest.
 • Een promotie, inclusief styling en fotografie, van jouw product op social media
 • Een vermelding in de nieuwsbrief
 • Een combinatie van bovenstaande

Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken welke vorm van promotie het beste bij bedrijf past. Ook behoort een maatwerksamenwerking tot de mogelijkheden.

Voorbeelden samenwerkingen op InteriorTwin

Hema

Diverse promoties, waaronder promotie van de paasdecoratie in huis.

Schering & Inslag beddengoed

Styling, fotografie en blog met 2 links van hun duurzame beddengoed.

Leen Bakker

Diverse promoties, waaronder de collectie tuinmeubelen op social media en de blog.

Histor

Diverse promoties, waaronder de kleur van het jaar. Bijvoorbeeld de styling, fotografie en blog over de kleur van het jaar Quiet Clearing.

Coolblue

Diverse promoties op Instagram en de blog, bijvoorbeeld over de Philips Hue verlichting.

Samsung

Diverse promoties van Samsung The Frame op de blog en social media.

Onlineverf.nl

SEO blog met 2 links en vermelding van de bedrijfsnaam. Dit kan interessant zijn, omdat een dergelijk artikel hoog scoort in de zoekmachine en daardoor al bijna 25.000 keer bekeken is.

IKEA

Promotie op de blog van de collectie tuin en balkon producten.

PR bureaus en bloggers

PR bureaus: Organiseer je een uniek event, heb je een leuk nieuwtje of een mooi product? Je kan mij altijd vrijblijvend iets toesturen. Kijk voor meer informatie op de contactpagina.

Blogger: Wil je een gastblog schrijven? En heb je leuke foto’s van jouw interieur? Mail mij voor meer informatie. Ik plaats geen commerciële gastblogs.

Als blogger ben ik verplicht vermelding te maken van een samenwerking, dit doe ik door dit onder aan mijn blog te vermelden of door de volgende afbeelding te gebruiken:

samenwerking bedrijven

Ik bepaal altijd zelf of een aanbieding bij InteriorTwin past en of het interessant is voor de volgers van InteriorTwin.

Meer informatie

Ben jij enthousiast geworden over een samenwerking? Mail dan naar ilse@interiortwin.com voor de mogelijkheden. Of bel mij op 06-10056969.

Scroll naar boven