Samenwerken / adverteren met jouw product, dienst, winkel of bedrijf? | InteriorTwin

Samenwerken / Adverteren

Met deze website wil ik mensen inspireren en informeren over het inrichten en stylen van huis en tuin. En omdat een opgeruimd huis daarbij ook belangrijk is, vind je hier ook tips over huishouden en organiseren.

Als interieurstylist help ik mensen al sinds 2016 met het inrichten van het huis. Daarnaast vind ik het fijn mijn tips uit de dagelijkse praktijk te delen. De content op deze site is daarom persoonlijk en net even anders.

Past jouw product of dienst hier goed bij en wil je graag samenwerken? Ik denk graag met je mee hoe we jouw bedrijf in de schijnwerpers kunnen zetten.

Adverteren op InteriorTwin.com

mediakit website

Voordelen van een advertentie op InteriorTwin

  • Je adverteert op een plek waar jouw doelgroep al aanwezig is. Door de gerichte onderwerpen op de blog bereik je zo een veel warmere doelgroep dan via een algemene website.
  • Ik maak alle content voor de site zelf. Dit scheelt jouw tijd. Daarnaast weet ik ook zelf het beste welke content bij mijn doelgroep past en hoe ik jouw bedrijf het beste kan presenteren aan de lezers op InteriorTwin.
  • Een advertentie blijft oneindig online staan. Geen rare voorwaarden, zoals maximaal 3 maanden online. Een artikel op InteriorTwin kan daardoor jaren later nog goed scoren via bijvoorbeeld Google of Pinterest. Sommige van deze blogs zijn jaren later (tien)duizenden keren bekeken.

Samenwerken met InteriorTwin

Omdat elk bedrijf naar een andere manier van promotie op zoek is heb ik verschillende mogelijkheden voor een samenwerking, zowel voor een eenmalige samenwerking als een langdurige samenwerking.

Afhankelijk van jouw wensen maak ik een passend voorstel.

Op InteriorTwin zijn verschillende mogelijkheden voor een samenwerking, van SEO blog tot promotie op social media.

  • Een artikel op InteriorTwin.com met 2 links naar jouw webshop of productpagina.
  • Een artikel op InteriorTwin.com, inclusief styling, fotografie en 2 links naar jouw webshop. Dit artikel wordt ook gepromoot op Pinterest.
  • Een promotie, inclusief styling en fotografie, van jouw product op social media
  • Een vermelding in de nieuwsbrief
  • Een combinatie van bovenstaande

Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken welke vorm van promotie het beste bij bedrijf past. Ook behoort een maatwerksamenwerking tot de mogelijkheden.

PR bureaus en bloggers

PR bureaus: Organiseer je een uniek event, heb je een leuk nieuwtje of een mooi product? Je kan mij altijd vrijblijvend iets toesturen. Kijk voor meer informatie op de contactpagina.

Blogger: Wil je een gastblog schrijven? En heb je leuke foto’s van jouw interieur? Mail mij voor meer informatie. Ik plaats geen commerciële gastblogs.

Als blogger ben ik verplicht vermelding te maken van een samenwerking, dit doe ik door dit onder aan mijn blog te vermelden of door de volgende afbeelding te gebruiken:

samenwerking bedrijven

Ik bepaal altijd zelf of een aanbieding bij InteriorTwin past en of het interessant is voor de volgers van InteriorTwin.

Meer informatie

Ben jij enthousiast geworden over een samenwerking? Mail dan naar ilse@interiortwin.com voor de mogelijkheden. Of bel mij op 06-10056969.

Scroll naar boven