InteriorTwin is een interieurblog, door Ilse van Elleswijk, vol met wooninspiratie, nieuwtjes, interieurtips, binnenkijkers en meer. Met een achtergrond als interieurstylist zet Ilse haar kennis in om de lezers te inspireren en adviseren voor hun droomhuis. Elke maand bezoeken meer dan 2o.000 bezoekers InteriorTwin en het instagramaccount van Ilse heeft al meer dan 30.000 volgers!

Wil jij jouw producten, merk, winkel of website promoten op InteriorTwin? Dit kan heel interessant zijn om een grotere doelgroep te bereiken voor jouw bedrijf.

Samenwerken met InteriorTwin

Ik werk regelmatig samen met bedrijven om hun merk en/of product te promoten. Omdat elk bedrijf naar een andere manier van promotie op zoek is heb ik verschillende mogelijkheden voor een samenwerking, zowel voor een eenmalige samenwerking als een langdurige samenwerking. Afhankelijk van jouw wensen maak ik een passend voorstel. Ik werk samen met grote namen als Philips, Histor en Samsung en met kleinere bedrijven zoals webshops, ontwerpers en winkels.

Commerciële samenwerkingen: Ik publiceer regelmatig redactionele artikelen, reviews en winacties. Ook maak ik als content creator sfeerfoto’s van jouw product en kan ik hier een mooi verhaal over schrijven. Voor commerciële samenwerkingen vraag ik een financiële vergoeding. Ik neem je als blogger het werk uit handen van een fotograaf, stylist, tekstschrijver en adverteerder en lever deze vier diensten in één.

PR bureaus: Organiseer je een uniek event, heb je een leuk nieuwtje of een mooi product? Je kan mij altijd vrijblijvend iets toesturen. Kijk voor meer informatie op de contactpagina.

Als blogger ben ik verplicht vermelding te maken van een samenwerking, dit doe ik door dit onder aan mijn blog te vermelden of door de volgende afbeelding te gebruiken:

samenwerking bedrijven

Ook de volgende manieren van samenwerking zijn mogelijk:

– adverteren op social media

– gastblog (alleen voor bloggers, niet voor commerciële partijen)

– samenwerking op maat

Met deze merken en bedrijven heb ik o.a. al samengewerkt:

Ik bepaal altijd of een aanbieding bij InteriorTwin past en of het interessant is voor de volgers van InteriorTwin.

Bereik*:

– 30.700 volgers op Instagram

– 22.100 unieke bezoekers per maand op www.interiortwin.com

– 32.900 pageviews per maand

– 2.900 likes op Facebook

– 4.900 volgers op Pinterest

– 459 nieuwsbriefabonnees

* Laatste update cijfers juli 2019

Meer informatie

Ben jij enthousiast geworden over een samenwerking? Mail dan naar ilse@interiortwin.com voor de mogelijkheden. Of bel mij op 06-10056969.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.