over InteriorTwin - interieurblog - wooninspiratie - interieuradvies

Over InteriorTwin.com

Een fijne en inspirerende plek om thuis te komen, dat wil toch iedereen?

Het idee achter InteriorTwin.com

in 2013 startte ik het Instagramaccount @ilsevanelleswijk. Dit werd voor mij een creatieve uitlaatklep om foto’s van mijn eigen interieur te delen. Na het volgen van een opleiding tot interieur designer zocht ik namelijk een manier om meer te doen met mijn passie voor interieur.

Al snel kwam ik erachter dat alleen een foto op Instagram delen niet genoeg voor mij was. Ik wilde meer: het verhaal achter mijn keuzes in huis vertellen, maar ook anderen inspireren hoe ze het huis van hun dromen kunnen realiseren. InteriorTwin was geboren: een interieurblog vol met inspiratie, ideeën en oplossingen voor in huis. Een plek waar iedereen, ongeacht het budget, terecht kan voor wooninspiratie en interieuradvies. Op de blog vind je binnenkijkers, shoptips, woontrends, DIY’s en meer.

Op InteriorTwin.com deel ik vanuit een persoonlijke visie ideeën voor je droomhuis. De naam InteriorTwin is dan ook een combinatie van mijn passie voor interieur en een stukje persoonlijk: ik ben namelijk de helft van een tweeling. En alhoewel mijn tweelingbroer het idee van de blog erg leuk vindt, heeft hij helemaal niks met interieur. Wel ben ik hem aan het helpen met de inrichting van zijn huis, dus het resultaat hiervan komt nog een keer op de blog!

ilse van elleswijk blogger

Over Ilse

Met een achtergrond als interieurstylist zit ik boordevol ideeën om anderen te inspireren met wooninspiratie. Het is altijd mijn droom geweest om zoveel mogelijk mensen te helpen met de inrichting van hun huis.

Bij het oprichten van InteriorTwin in 2016 ben ik daarom begonnen als interieuradviseur. Ik kwam er al snel achter dat ik veel meer mensen kan helpen door online interieurtips te delen i.p.v. één op één interieuradvies te geven. Alhoewel ik nog wel op aanvraag interieuradvies geef, ben ik vooral erg druk met deze interieurblog.

Regelmatig werk ik samen met webshops en interieurmerken om mooie inspiratie te maken voor hun bedrijf. Dankzij deze samenwerkingen kan ik fulltime aan InteriorTwin werken en heb ik de tijd om leuke inspiratie te bedenken voor jouw huis.

Ik deel veel foto’s van ons eigen huis, zoals de woonkamer, slaapkamer, tuin en badkamer. Maar ook vind ik het leuk om foto’s van anderen te delen. Heb jij een mooi interieur en vind je het leuk om dit te delen op InteriorTwin? Stuur mij dan een mailtje.

Het is nog steeds mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met het inrichten van hun droomhuis. Met een gezamenlijk volgersaantal van 43.000 mensen op alle online kanalen van InteriorTwin weet ik al aardig wat mensen te bereiken, maar ik hoop nog veel meer mensen te kunnen inspireren.

Ik woon met mijn man en hond Jackie in een nieuwbouwwoning aan de rand van het centrum in Arnhem. Ik heb hier een kantoor aan huis waar ik vaak aan het werk ben. Deze werkplek wissel ik af met mooie flexplekken op locatie en natuurlijk ben ik veel onderweg om nieuwe dingen te bekijken en bedenken voor InteriorTwin.

Veel plezier op InteriorTwin!

Liefs, Ilse

Scroll naar boven