Een fijne en inspirerende plek om thuis te komen, dat wil toch iedereen?

Ik ben Ilse, 34 jaar, en gek op alles wat te maken heeft met interieur.

Van eigen slaapkamer tot huiskamers van bekenden

Als jong meisje was ik al bezig om mijn slaapkamer steeds mooier te maken. Ook bij vriendinnen was ik aan het slepen met meubels en accessoires om hun kamer nog net even wat gezelliger te maken.

Hoe ouder ik werd, hoe meer ik doorkreeg dat het niet voor iedereen zo makkelijk is om met wat kleine veranderingen een gezelliger huis te maken. En hoe vaker het gebeurde dat mijn hulp werd ingeschakeld bij de inrichting.

“Super blij zijn we met het advies! Er is rust in de kamer! Heel erg bedankt Ilse!”
“Goed, duidelijk, verrassend advies en erg goed geholpen. Ilse voelde ons goed aan!“

Voor mij was dat het moment om iets met mijn passie te gaan doen. Na het volgen van een opleiding Interior Design had ik voldoende kennis om mijn eigen droombaan te creëren.

foto moodboard bovenaf

Persoonlijk interieuradvies

Wat mijn droombaan is? Zoveel mogelijk mensen helpen om hun huis een stukje gezelliger en persoonlijker te maken! Je huis hoeft echt niet vol te staan met design meubels, ik adviseer je net zo graag met meubels van winkels als de Ikea of Kwantum als dat past bij je budget. En toch liever design? Dat kan natuurlijk ook!

Jouw interieur hoort bij jou te passen. Mijn interieuradvies is daarom altijd persoonlijk. Daarvoor kom ik bij jou thuis om jouw wensen duidelijk te hebben en te kijken hoe dat past binnen de ruimte die je hebt. Of je kiest voor advies op afstand, waarbij er ook altijd persoonlijk contact is. Lees er alles over op de pagina ‘Interieuradvies’

Meer informatie over een interieuradvies

Nog meer wooninspiratie

En omdat ik zoveel mogelijk mensen wil inspireren op woongebied, geef ik niet alleen 1-op-1 advies. Een paar keer per week verschijnt er een nieuwe blogpost op InteriorTwin, met onder andere:

Voor mijn blog werk ik regelmatig samen met creatievelingen, webshops en andere ondernemers. Hoe leuk is het dat ik meer bekendheid kan geven aan een mooi merk, uniek product of nieuw ontwerp?

Daarnaast geef ik regelmatig cursussen op het gebied van social media en workshops moodboard maken. Met een achtergrond als business coach kan ik het toch niet helemaal los laten om mensen te begeleiden en te coachen.

Zelf woon ik in een heerlijk huis samen met mijn man Jasper en onze hond Jackie. We vinden het heerlijk om uit eten te gaan, festivals te bezoeken, wandelingen met Jackie te maken en op vakantie te gaan.

Hoe je mij kan bereiken

Wordt het nu echt tijd om wat aan je interieur te gaan doen? En kom je er zelf niet uit?

Bel mij dan. Mijn nummer is 06-10056969. Of stuur mij een mailtje. Je kan mij ook online vinden op Instagram, Facebook, Youtube en Pinterest.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.