Sfeer- en kleuradvies kantoor met thuisgevoel in Veenendaal

Sfeer- en kleuradvies kantoor met thuisgevoel in Veenendaal

Dit kantoor in Veenendaal ging uitbreiden naar een groter pand en wilden hier graag een sfeervol kantoor van maken waar zowel klanten als het team zich thuis voelen.

Ik heb advies gegeven over:

  • keuze voor de vloer en raambekleding
  • indeling van het kantoor
  • betere akoestiek in de ruimte
  • meubel- en accessoire plan voor de ontvangstruimte, keuken en zithoek voor het team
  • groenplan voor het kantoor

In plaats van de standaard grijze vloerbedekking en witte lamellen heb ik materialen met een warme uitstraling geadviseerd. Dit geeft het kantoor direct een heel ander gevoel.

Bij binnenkomst zie je meteen een oude keuken met allemaal losse elementen. Om dit te verbergen is de keuken van de hal afgescheiden met een opvallende groenwand. De zwarte rekjes zorgen niet alleen voor meer opbergruimte, maar geven de verouderde keuken ook een meer eigentijds karakter.

Op kantoor komt veel groen terug, een wens van één van de opdrachtgevers. Dit zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar ook voor een betere akoestiek. Daarnaast zijn er meer oplossingen in het advies meegenomen voor een betere akoestiek.

Zowel voor de ontvangstruimte als voor de zithoek heb ik een meubel- en accessoireplan opgesteld waarbij twee fijne plekken met een ‘thuisgevoel’ op kantoor zijn gecreëerd.

AMM Bewindvoering:

Ilse luisterde goed naar onze wensen en heeft een praktisch document aangeleverd, waardoor wij digitaal alle linkjes hadden om de producten te bestellen. De volgende dag hebben wij direct alle producten uit het advies besteld. Wij zijn erg blij met het advies en kunnen Ilse van harte aanbevelen! Zij mag zeker nog eens bij ons terugkomen, maar dan voor hulp bij de inrichting van ons huis.
Scroll naar boven