Uitgebreid interieuradvies woning met vide Steenwijk - InteriorTwin

Uitgebreid interieuradvies woning met vide Steenwijk

Van een gemiddelde woonkamer naar een hele grote woonkamer, inclusief 6 meter hoog plafond en vide. Deze bewoners krijgen er in hun nieuwe woning wel heel veel ruimte bij. Maar hoe richt je dat nu mooi en sfeervol in?

De bewoners schakelden dan ook mijn hulp in om een mooie, gezellige en samenhangende woonkamer te creëren in het nieuwe huis. Daarnaast hadden ze al in een eerder traject ergens anders advies gekregen over de kleuren op de muur en ze wilden graag hulp hoe ze de nieuwe inrichting op deze kleuren konden afstemmen.

Ik heb advies gegeven over:

  • indeling van de woonkamer
  • meubels- en accessoires voor in de woonkamer zoals een nieuwe bank, vloerkleed en kast.
  • verlichting
  • een leeshoekje op maat
  • het inrichten en stylen van de 6 meter hoge muur
  • meubels voor op de vide, zoals een kinderhoekje op maat
  • planten
  • creëren van samenhang door de eerder uitgekozen kleuren voor op de muur te verbinden met de nieuwe meubels en accessoires

De bewoners een plan per mail waarin alle linkjes naar de producten staan, zodat ze deze direct kunnen bestellen. 

Dit is de reactie van Lotte op het advies:

Ik ben ontzettend blij met het interieurplan wat we van Ilse hebben gekregen en zodra ons huis af is gaan we hier direct mee aan de slag.
 
Ilse heeft onze wensen feilloos weten te vertalen in een prachtig samenhangend plan voor onze nieuwe woning. Er zitten een paar hele leuke verassende elementen in maar bijvoorbeeld ook tips hoe we de kleuren die we hebben gekozen terug kunnen laten komen in bepaalde accessoires zodat het een geheel wordt.
 
Het interieurplan zelf is heel duidelijk en overzichtelijk, met klikbare linkjes waar we de aangeraden meubels, lampen en accessoires kunnen aanschaffen.
 
Ilse is niet alleen een echte interieurexpert, maar ook heel fijn om mee te werken en luistert echt naar wat de klant wil. Kortom, ik raad haar van harte aan als je op zoek bent naar een interieurstylist die niet alleen met je meedenkt maar je ook aangenaam verrast met ideeën waar je zelf nooit op was gekomen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een interieuradvies? Bekijk hier de informatie en tarieven.

Scroll naar boven