Mijn budget plantenbak: dit ging er mis en zo lostte ik het op | InteriorTwin

Mijn budget plantenbak: dit ging er mis en zo lostte ik het op

Al heel lang stond de plantenbak van Ferm Living op mijn verlanglijst. Alleen ik vond hem te duur, te klein en wilde de plantenbak graag in een andere kleur. Toevallig vond ik een budget plantenbak wat helemaal aan mijn wensen leek te voldoen. Alleen het alternatief bleek iets anders uit te pakken dan gehoopt. Gelukkig bedacht ik een hier oplossing op.

Via Facebook zag ik een budget plantenbak in dezelfde stijl als de plantenbak van Ferm Living. Het fijne was dat deze in elke gewenste maat en kleur die je maar wilde te bestellen was. Hij was ook nog eens een stuk goedkoper. Helemaal blij plaatste ik een bestelling in de door mij gewenste maat en kleur en wachtte vol spanning op de plantenbak.

De budget plantenbak: wat een tegenvaller!

Een week later werd de plantenbak afgeleverd. Bij het uitpakken had ik al het gevoel dat er iets niet klopte. De plantenbak stonk nog naar verf en toen ik hem uitpakte bleek hij gewoon nat in de verpakking te zijn geduwd. Met als resultaat dat de verf helemaal niet mooi gedekt had. Ook leken de afmetingen anders dan ik verwacht had. Bij het nameten bleken ze de hoogte en lengte maten omgewisseld te hebben. Je kan je voorstellen dat ik flink baalde!

Maar ja, wat dan? Natuurlijk kan ik dit neerleggen bij de mensen waarbij ik de plantenbak besteld heb. Maar ik had de plantenbak via Facebook Messenger bij particulieren besteld en verwachte eerlijk gezegd niet dat dit makkelijk tot een oplossing zou komen. Ik heb eerder zo’n situatie gehad en het leverde toen alleen maar een heleboel boze mails op en geen oplossing. Daar had ik eerlijk gezegd geen zin in.

Planten zijn de oplossing

Ik besloot mij maar bij de situatie neer te leggen. Ik hoopte met wat leuke planten het probleem wel op te lossen. Je kan je voorstellen dat ik het nogal spannend vond toen ik de planten in de plantenbak ging plaatsen!

budget plantenbak - InteriorTwin

Gelukkig bleek die spanning niet nodig, want met wat leuke planten zie je niks meer van mijn teleurstelling. Ik heb bewust voor een combinatie van hangplanten en planten in verschillende hoogtes gekozen. Zo wordt het een speels geheel.

budget plantenbak - InteriorTwin
budget plantenbak - InteriorTwin

Deze planten kocht ik voor in de plantenbak (v.l.n.r.):

budget plantenbak - InteriorTwin

Wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs,

IlseBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

12 gedachten over “Mijn budget plantenbak: dit ging er mis en zo lostte ik het op”

  1. Catharina Aerts

    Nu vraag ik me af of je deze bloglink via Facebook Messenger hebt doorgestuurd naar de particulieren bij wie je de plantenbak hebt besteld.

    1. O goeie vraag! Dit is alweer een situatie van 6,5 jaar geleden dus ik moest even heel goed nadenken haha. In het artikel geef ik ook aan dat ik rond die tijd een soortgelijke situatie heb gehad wat vooral heel veel frustratie en boze mails opleverde. Omdat ik zelf een oplossing had gevonden en geen negatieve energie hieraan kwijt wilde zijn heb ik toen volgens mij besloten het er bij te laten en geen contact met ze opgenomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven