10 cadeautjes voor minder dan een tientje van Blokker | InteriorTwin
kadetips blokker

10 cadeautjes voor minder dan een tientje van Blokker

December is een dure maand. De sint is net het land uit en we mogen meteen op zoek naar cadeaus voor onder de kerstboom. Maar wie zegt dat cadeautjes duur moeten zijn? Daarom deel ik vandaag de 10 leukste cadeaus voor minder dan 10 euro met jullie. En om het helemaal makkelijk te maken zijn alle cadeautjes te koop bij de Blokker. Je hoeft dus geen uren de stad in, even snel de Blokker in en jij bent klaar met kerstshoppen!

Update: inmiddels zijn deze producten niet meer te koop, maar deze cadeau ideeën voor haar zijn een leuk idee voor sinterklaas en kerst 2020.

plantenpot en cactus blokker

1. Cactus van porselein

Deze cactussen van porselein zijn te schattig! De cactustrend is nog lang niet voorbij en deze porseleinen cactussen zijn een leuke variant op de echte (prikkende!) cactussen. De kleine cactus is te koop voor 2 euro, de grotere cactus voor 3 euro.

2. Plantenpot ‘I will survive’

En om maar even bij de planten te blijven: wat vinden jullie van deze plantenpot “I will survive”? De plantenpot shop je voor 4,99 euro. Te leuk om aan je schoonzus of vriendin te geven bij wie zelfs de makkelijkste planten het niet overleven!

servies met bladeren Blokker

3. Theedoek met blaadjes

Een theedoek saai? Dat geldt niet voor deze mooie theedoek met blaadjes. Dus heeft je schoonmoeder nog steeds een tuttige theedoek hangen die eigenlijk echt niet meer kan? Dan is dit het perfecte kado. Voor slechts 3,99 euro te koop bij Blokker.

4. Servies met bladeren

Hoe leuk zijn deze bordjes met een print van bladeren? Te koop met twee verschillende prints voor 3,49 per stuk. Hartstikke leuk om een taartje of lekkere muffin op te serveren! En stiekem vind ik dit servies te leuk om weg te geven, maar je mag jezelf toch ook best wel eens wat kado geven?

5. Kom met strepen

Deze kommetjes met strepen kon ik echt niet laten liggen. De kommetjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hartstikke leuk om bij een zondagsontbijt te vullen met zoet broodbeleg of tijdens de borrel te gebruiken voor de sausjes. Het kleine schaaltje is te koop voor 1,99 euro en het grotere schaaltje is te koop voor 2,49 euro.

6. Theefilter ananas

Dit theefilter met een gouden ananas maakt het thee drinken pas echt een feestje. Dit is het perfecte cadeau voor je vriendin die wel tien koppen thee op een dag drinkt. Te koop voor 3,99 euro.

7. Tony Chocolony Kerstmis

Bij een kopje thee hoort natuurlijk wat lekkers. Ik zou wel zo’n lekker reep Tony Chocolony willen krijgen met de kerst. Deze reep is gevuld met Gluhwein, hoe lekker is dat? Deze reep shop je voor 3,49 euro.

mini lightbox blokker

8. Lamp ster

Ik ben gek op zwarte accessoires. En sterren. Het kon dan ook niet anders dan dat deze zwarte ster in mijn winkelmandje terecht kwam. Heel leuk met de kerst, maar ook daarna blijft hij gewoon staan. Deze ster koop je voor 7,99 euro.

9. Fotolijstjes

Bij Blokker zijn er fotolijstjes te koop in verschillende kleuren en afmetingen. Het leuke is dat in deze fotolijstjes al een mooie tekstposter zit. Een fotolijstje van 10×15 cm is te koop voor 0,99 euro.

10. Mini lightbox

Deze schattige mini lightbox kan je toch niet laten staan? Hij is 15x4x10,5 centimeter en er worden 90 tekens bij geleverd. De mogelijkheden voor teksten zijn dan ook eindeloos. De lightbox is te koop voor 3,19 euro.

Kan jij niet wachten om zo’n leuk cadeautje van Blokker in huis te halen? Ren dan naar de dichtstbijzijnde winkel en laat je verrassen door het uitgebreide cadeauassortiment!

Liefs,

Ilse

samenwerking bedrijven

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

8 gedachten over “10 cadeautjes voor minder dan een tientje van Blokker”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven