Voorjaarsmetamorfose van de slaapkamer | InteriorTwin
urban jungle beddengoed

Voorjaarsmetamorfose van de slaapkamer

De komende week staat de blog in het teken van het voorjaar. De lente is namelijk mijn favoriete seizoen. Ik vind het heerlijk om het voorjaar in huis te halen en ons interieur een mini make-over te geven. En ook de slaapkamer mag daarbij natuurlijk niet overgeslagen worden.

De slaapkamer geef je namelijk makkelijk een update met nieuw beddengoed en kussens. Vandaag laat ik jullie daarom de veranderingen in onze slaapkamer zien.

Beddengoed van Beddinghouse

In de slaapkamer had ik behoefte aan wat meer warmte en gezelligheid. Behalve de sloophouten lambrisering oogt de rest van de slaapkamer namelijk wat kleurloos.

Fijn voor in het najaar en de winter voor wat extra rust, maar in het voorjaar haal ik graag wat kleur in huis. Daarom koos ik voor het beddengoed Rainforest multi van Beddinghouse. De vrolijke print brengt direct gezelligheid in de slaapkamer.

En dankzij de warme kleuren als geel, groen en rood creëer je meer warmte in de slaapkamer. Voor het matras en extra kussens koos ik voor de kleur offwhite: lekker licht en niet te druk.

Met één simpele verandering is er een totaal andere sfeer in de slaapkamer gecreëerd. Is het niet mooi?

vrolijk beddengoed volwassenen

Kussens voor een extra luxe gevoel

Ik hou ervan om wat kussens toe te voegen op bed. Dit geeft een extra luxe gevoel. Heerlijk om met een goed boek en een kop thee op bed te kruipen. De kussens die ik uitkoos zijn van KAAT Amsterdam: Vercors & Pablo.

Allebei natuurlijk in het geel, zoals jullie inmiddels wel weten 1 van mijn favoriete kleuren!

kussens kaat amsterdam

Shoppen op zolder

Misschien is het jullie wel opgevallen dat er meer is veranderd in de slaapkamer. Andere decoratie bovenop de lambrisering en andere accessoires naast het bed. Hiervoor ben ik gaan shoppen op zolder en in de rest van ons huis.

Dit heeft mij dus helemaal niks gekost! Ook jullie hebben vast nog wel leuke decoratie in huis waarmee je een totaal nieuwe inrichting kan creëren.

Zoals je ziet ontstaat er met wat simpele aanpassingen een totaal andere look. Daar heb je geen verf of ander klusmateriaal voor nodig. Ook zo zin om het voorjaar in je slaapkamer te halen? Je weet nu hoe makkelijk dat is!

modern beddengoed
beddinghouse rainforest multi

Productinformatie

Beddinghouse beddengoed Rainforest Multi – 240 x 200/220 cm: € 79,95

Beddinghouse jersey fitted sheet Offwhite – 180 x 200/220 cm: € 34,95

Beddinghouse kussenhoezen Offwhite – 2 stuks a 60. 70 cm: € 19,95

KAAT Amsterdam kussen Vercors Yellow: € 27,95

KAAT Amsterdam kussen Pablo Yellow: € 17,95

En zoals beloofd komen er deze week nog twee blogs aan in het teken van het voorjaar, dus stay tuned!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven