Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Barbara haar favoriete item in huis.

Barbara, vertel eens wat over jezelf

Ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn vriend en onze chocolade labrador in Almere. Qua werk ben ik werkvoorbereider in de civiele techniek. Privé heb ik een grote passie voor interieur.

Wat is jouw favoriete item in huis en waarom?

Onze salie groene en okergele kartell stoelen. Ik was vanaf dag 1 verliefd in deze stoelen. Wij hebben het kleurconcept in de woonkamer aangepast op deze stoelen. De groene muur is deze kleur. De stoelen zitten zo lekker een de vorm is bijna kunst. Ik heb inmiddels zo veel foto’s op instagram gedeeld van deze stoelen.

gele stoel babsistyle

favoriete item babsistyle

Staan deze stoelen altijd op dezelfde plek in huis?

Meestal wel. Maar als er bezoek komt gebruiken wij deze ook als stoelen naast onze bank.

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn stijl kan ik als Scandinavisch omschrijven. Ik werk graag met kleuren en natuurlijke materialen (zoals hout, staal en beton).

Barbara bedankt voor het delen van jouw favoriete item in huis! Wil je nou meer zien van Barbara? Je kunt haar ook volgen op Instagram @babsistyle.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.