Ik heb een super leuke shoptip voor jullie. Een multifunctioneel kledingrek die zo is ontworpen dat je niet alleen je kleding er mooi stylish op kan hangen, maar ook gebruikt kan worden om je kleding te laten luchten of als extra droogrek gebruikt kan worden. De Brabantia Linn kan het allemaal en kan dankzij zijn mooie design gewoon in de slaapkamer geplaatst worden.

brabantia linn zwart details

Kledingrek Linn in huis

Wie mij volgt op Instagram heeft kunnen lezen dat ik pas naast mijn kantoorruimte een mini keukentje heb laten plaatsen. Wat ik er niet bij hem verteld is dat dit keukentje in ons washok geplaatst is. Hierdoor heb ik minder ruimte in het washok om de was te laten drogen. Kledingrek Linn kwam dan ook als geroepen. Hij heeft een plekje gekregen in de logeerkamer, naast het kantoor.

brabantia linn detail

brabantia linn zwart detail

Als ik nu te weinig droogruimte heb kan ik het multifunctionele kledingrek als wasrek gebruiken. Waar ik vooral blij mee ben is dat ik nu een mooi en praktisch kledingrek heb voor onze logees. De aluminium zwarte kledinghangers passen er perfect bij en bieden onze gasten voldoende opbergruimte. Het opbergrek gebruik ik nu om plaids en dekens op te bergen, maar deze kunnen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld schoenen en tassen. De bijgeleverde mand is ideaal om als wasmand te gebruiken. Gebruik je hem niet? Dan is hij inklapbaar en neemt hij nauwelijks ruimte in gebruik.

brabantia linn wasrek

De mogelijkheden van de Brabantia Linn

De Brabantia Linn is leverbaar in het zwart en wit en in de maten small (60 x 57 x 190 cm) en large (99 x 57 x 190 cm). Hij is makkelijk in elkaar te zetten en er wordt een handige instructie bijgeleverd. Er zit zelfs 5 jaar garantie op dit kledingrek.

brabantia linn zwart

Linn staat in onze logeerkamer prima op haar plek, hier gaan wij en onze logees veel plezier aan hebben!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:
Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.