Kleur in huis: Denim Drift van Flexa - InteriorTwin
denim drift flexa

Kleur in huis: Denim Drift van Flexa

Als je mij al wat langer volgt op Instagram dan weet je dat ik gek ben op kleur in huis. Kleur geeft iets extra’s aan je huis, het maakt het spannender en levendiger. Alhoewel ik een monochroom huis prachtig vind, zou ik er zelf niet in kunnen leven. Ik zou mij heel snel gaan vervelen.

Nu heb ik het afgelopen jaar al heel wat muurtjes in huis geschilderd. Een olijfgroene lambrisering in de studeerkamer, een donkerblauwe wand in de slaapkamer, blauw (exotic emerald) op zolder en de muur in de woonkamer is zelfs 2 keer geverfd, eerst okergoud en daarna army green.

Er was nog 1 kamer in huis waar geen kleur op de muur zat. Nu had ik al langer plannen om ook iets met deze kamer te doen, maar ik wist nog niet wat. Ik wilde een vlak in de kamer een opvallende kleur verven, maar er is zoveel keus dat het soms lastig kiezen is. Ik was er al wel uit dat het iets in een blauw of groentint moest worden, want op de een of andere manier zijn die kleuren mijn favoriet om te gebruiken als muurverf.

Denim Drift

Ik zag her en der in de media voorbij komen dat Denim Drift de nieuwe trendkleur van Flexa is. Ik heb al best veel verfmerken uitgeprobeerd, maar Flexa is toch wel favoriet. De verf is net wat dikker dan andere merken, waardoor hij tijdens het verven minder spat. Het is ook weleens lekker om na zo’n klus niet helemaal onder de verfspatten te zitten haha. En wat ik nog fijner vind, meestal heb ik aan 1 verflaag genoeg! Ik ben best zuinig met verven en moet meestal 2 of 3 lagen aanbrengen, maar bij Flexa hoeft dit gelukkig niet.

Maar goed, genoeg reden dus om Denim Drift van Flexa uit te proberen. In de winkel zag ik dat Flexa tegenwoordig ook Kleurtesters heeft. Hierbij kan je de kleur eerst uitproberen door deze tester op een a4-tje te verven. Ideaal om te voorkomen dat je een verkeerde kleur uitkiest en opnieuw kan beginnen!

kleurtester denim drift flexa

De kleurtester overtuigde mij om voor Denim Drift te kiezen. Gisterochtend was het zover en ging ik aan de slag. De tape heb ik op gevoel afgeplakt om het vlak te bepalen, dit is gelukkig goed uitgepakt. Ik was te lui om alles precies op te meten, het is dan wel fijn als het goed gegaan blijkt te zijn… Een half uurtje verven en klaar is Kees!

kleur van het jaar 2016 flexa
flexa denim drift
schuine lijn op muur

Ik ben blij met het resultaat. Deze hoek hoeft vanaf nu niet langer verborgen te worden en mag ook op de foto. Blauw blijft een van mijn favoriete kleuren, zeker in dit geval met een grijze gloed erdoor heen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

En willen jullie meer lezen over Denim Drift en de kleurtrends van 2017, neem dan een kijkje op de site van Flexa.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

3 gedachten over “Kleur in huis: Denim Drift van Flexa”

  1. Hallo Ilse,

    Wat een leuk artikel en mooie kleur! Mag ik vragen welke vloer er ligt in de plaatjes van het denim drift? Ziet er prachtig uit!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven