Design verwarming van Mill - InteriorTwin
mill scandinavisch design

Design verwarming van Mill

Ik ben een echte koukleum. Zelfs in de zomer zit ik nog onder een dekentje op de bank, haha. Je kan je dan ook voorstellen dat deze maanden niet mijn favoriete maanden zijn. Verwarming hoog aan, kaarsjes aan en dekentje erbij en zelfs dan heb ik het nog koud…

Op zolder heb ik een grote werkruimte waar ik vaak aan het werk ben. Nu hebben we alleen één hele grote fout gemaakt bij de koop van onze woning. De werkruimte is de zogenoemde ‘onbestemde ruimte’. Dat houdt o.a. in dat er geen verwarming in deze ruimte zit. We dachten bij de koop van de woning dat het wel mee zou vallen met de kou, nou, niet dus….! Als ik hier zit te werken zit ik er met dikke vesten aan en dekentjes over mij heen en dat is niet zo handig, haha.

Mill

Nu kwam ik laatst bij de lieve Sharita van @soohme de verwarming van Mill tegen. Een echte design verwarming welke op het stopcontact kan worden aangesloten, dit leek mij de ideale oplossing voor de kou in de werkruimte!

soohme en mill
foto: @soohme (Instagram)

Ik ging snel op zoek naar meer informatie en bestelde de Mill Ab-H1500Dn. Dit is een oliegevulde radiator geschikt voor ruimtes tot 35m2. Door de olie voelt de lucht minder droog aan. Via het LED-display kan je een dag- en nachtprogramma instellen, waardoor hij niet teveel stroom verbruikt. Maar wat voor mij het allerbelangrijkste is is dat hij er gewoon hartstikke mooi uit ziet, haha.

design verwarming
elektrische verwarming
design verwarming mill

De verwarmingen van Mill zijn o.a. te bestellen bij bol.com en vtwonen en zijn er in meerdere modellen te verkrijgen.

elektrische design verwarming

Ik ben hartstikke blij met mijn verwarming van Mill en verheug mij al op vele warme dagen haha. Ben je trouwens benieuwd hoe dit bureau gemaakt is? Hier vertel ik jullie er alles over.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Dit bericht kwam tot stand in samenwerking met MillBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Design verwarming van Mill”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven