By LEef - handgemaakte interieuraccessoires
vilten plantenhangers

By LEef – handgemaakte interieuraccessoires

Ken je dat? Dat je iets moois ziet op Pinterest en denkt: dat kan ik zelf ook wel maken. Bij mij valt het dan vaak nogal tegen. Het klusje is niet zo makkelijk als ik zelf dacht en het eindresultaat is bij lange na niet zo mooi als op de foto.

Groot respect heb ik dan ook voor mensen die er wel iets moois van weten te maken. Zoals Evelien van By LEef. Ze maakt de mooiste handgemaakte interieuraccessoires. Ik vertel jullie er graag meer over.

By LEef – het begin

Evelien is dus zo iemand die van bij een Pinterest foto denkt: “dat kan ik zelf ook” en dat dan ook echt kan. Want zo is het begonnen. Haar eerste ontwerpen is ze meteen via Ieder z’n Vak gaan verkopen. Het was namelijk vlak voor de feestdagen en ze was benieuwd of er interesse was naar haar producten. Dit bleek gelukkig het geval en inmiddels bestaat By LEef alweer een jaar.

Er hangen zelf tijdschrifthouders en plantenhangers van By LEef in Hotel Nimma in Nijmegen! Inmiddels is het assortiment uitgebreid en verkoopt Evelien ook lussen, tijdschrifthouders en plankdragers. Evelien is continue bezig om nieuwe producten te bedenken, de tijdschrifthouders en producten van vilt zijn bijvoorbeeld een eigen ontwerp.

plantenhanger by LEef

Originele verkooppunten

Het leuke aan de producten van By LEef is dat ze op originele verkooppunten te koop zijn. Natuurlijk is er een webshop, maar de producten zijn ook te koop bij Ieder z’n vak en Bloemsierkunst Krayenhoff in Nijmegen, Pavo Styling in Oss en Sjiek en Sjiek in Arnhem.

Stuk voor stuk leuke winkels met originele producten. Ook staat By LEef regelmatig op creatieve markten, zoals op 26 november op het Zeldzaam Mooi Winter Evenement in Apeldoorn.

By LEef wordt gerund door Evelien en Leny, de moeder van Evelien. LEef staat voor Leny en Eef, 2 creatieve linkspoten die functionaliteit, kwaliteit, uitstraling en less is more voorop stellen. En dat is duidelijk terug te zien in de producten van By LEef!

Producten van vilt

Wat ik het leuke vindt aan de producten van By LEef is dat er veel keuze is in kleur, maar ook in materiaal. Ik was meteen verliefd op de producten van vilt. Dit had ik nog niet eerder gezien, zo origineel! Vilt is een super sterk materiaal, maar heeft toch een zachte uitstraling.

Ik heb twee vilten plantenhangers van By LEef in de keuken opgehangen en ben ik er erg blij mee.

vilten plantenhanger
plantenhanger vilt

Giveaway (gesloten)

Wil jij kans maken op een plantenhanger naar keuze? Hou dan Facebook en Instagram in de gaten. Van 23 tot 26 november maak je namelijk kans op zo’n gave plantenhanger!

Welk product van By LEef is jullie favoriet?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven