Vooruitblik 2018 en fijne feestdagen - InteriorTwin
InteriorTwin gaat even offline

Vooruitblik 2018 en fijne feestdagen

Dit wordt mijn laatste blog van dit jaar. Na een jaar hard te hebben gewerkt neem ik een weekje vakantie. Al eerder deelde ik de favoriete blogs van 2017. Maar niet voordat we eerst vooruitblikken op 2018. Natuurlijk heb ik er al over nagedacht wat ik volgend jaar wil gaan doen.

Nu ik fulltime met InteriorTwin aan de slag ben heb ik allerlei leuke plannen. Ik deel er alvast een aantal met jullie.

Exciting news

Als ondernemer komt van het één het ander. Het werk als blogger en interieurstylist geeft mij veel energie. Maar ik krijg ook energie van mensen persoonlijk helpen en begeleiden. En dat mis ik soms een beetje. Tegelijkertijd krijg ik steeds meer vragen van ondernemers hoe ze social media kunnen inzetten voor hun bedrijf. Iets waar ik dagelijks mee bezig ben, ben ik niet actief op Instagram dan is het wel op Facebook.

Ik vind social media leuk, maar ik merk dat veel ondernemers het alleen maar lastig vinden. Daarom heb ik een cursus social media opgezet voor ondernemers, met aandacht voor een social media strategie en goede fotografie. Super leuk om mee aan de slag te gaan! De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar er is nog plek voor de cursus op 8 februari a.s. in Nieuwegein. Je leest er hier alles over.

Ik wil in 2018 meer gaan schrijven over de trends die nu spelen. Nieuwe collecties van leuke winkels, de trends voor het voor- en najaar, noem maar op! Is er een specifieke trend waar je graag meer over wilt weten? Laat het mij vooral weten!

Make-overs in 2018

Ik ben gek op make-overs en aan jullie reacties te zien zijn jullie dat ook. In januari komt de eerste make-over al online, de hal heeft namelijk een flinke update gehad! Maar in 2018 staat er nog meer op de planning. Zo wil ik de studeerkamer aanpakken, is het tijd om de logeerkamer nu eindelijk eens af te maken en wie weet wat nog meer?

Inspireren

En natuurlijk ga ik weer mijn best doen om jullie zo veel mogelijk te inspireren, op wat voor manier dan ook. Of dat nou via een persoonlijk interieuradvies is of naar aanleiding van een blogpost over de nieuwste trends, ik ga zoveel mogelijk leuks voor jullie verzamelen!

Maar nu is het eerst tijd voor een weekje vakantie. Of beter gezegd, dat ga ik proberen. Want als (online) ondernemer is het niet altijd even makkelijk om vrij te nemen. Wie weet dat ik toch nog even online ben op Instagram of Facebook!

Maar als ik jullie daar niet meer zie dan wens ik jullie alvast hele fijne feestdagen. We zien elkaar weer in 2018!

Liefs,

IlseBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

4 gedachten over “Vooruitblik 2018 en fijne feestdagen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven