Saaie gang wordt stoere binnenkomer | InteriorTwin
botanisch behang annet kwantum

Saaie gang wordt stoere binnenkomer

Het is alweer een tijdje geleden dat wij een extra muurtje lieten plaatsen op zolder. Dit was nodig omdat mijn werkruimte een grote open ruimte was, grenzend aan het trappengat. In de winter was het daar niet echt lekker werken, omdat alle warmte rechtstreeks via het trappengat naar beneden verdween. Nu is dat probleem gelukkig opgelost.

Mijn kantoor kreeg natuurlijk al snel een make-over, maar met de andere kant van de muur had ik nog niks gedaan. Door het plaatsen van de muur was daar nu een gang ontstaan. In de vakantie was het tijd om ook deze nieuwe ruimte aan te pakken en vandaag laat ik jullie het resultaat zien.

Een botanisch behang op de muur

Al tijden was ik verliefd op behang Annet van Kwantum. Ik wist dat ik dit botanische behang in huis wilde hebben, maar waar daar was ik nog niet over uit. De nieuwe gang bleek de ideale plek te zijn voor dit behang. In de vakantie besloot ik te beginnen met deze klus. Ik had al een keer eerder behangen, maar nog niet eerder met vliesbehang.

bepure tea trolley

Van veel mensen hoor ik dat behangen met vliesbehang makkelijker is dan papieren behang, dus ik dacht dit klusje wel even snel te doen. Nou, niet dus… o wat heb ik mij verkeken op deze klus! Het behang zelf is super tof, maar het aanbrengen bleek heel erg lastig. Ik moet ook bekennen dat ik er veel te ongeduldig voor was. Als je goed kijkt zie je dan ook dat het behang niet zo mooi zit als de bedoeling was. Gelukkig is het een druk behang en valt het niet zo op. En het scheelt natuurlijk ook dat het op een plek zit waar ik niet continue tegenaan kijk.

Een trolley in de gang

De BePureHome Tea trolley van Flinders stond al heel lang op mijn wishlist en kreeg een plekje in de gang. Ik had namelijk nog opbergruimte nodig voor de spullen die ik gebruik tijdens de workshop Ontdek je eigen Woonstijl, zoals servies en natuurlijk heel veel tijdschriften. Ik merkte dat het veel tijd kost om al deze spullen elke keer klaar te moeten zetten. Het enige wat ik nu nog hoef te doen is de trolley voorzichtig om het hoekje rijden en alles staat klaar voor de workshop. Hoe handig is dat?!

trolley opbergen
indeling trolley

De finishing touch

Natuurlijk was ik er met alleen de trolley nog niet qua decoratie. De gave spiegels tikte ik een tijdje geleden op de kop bij de Action en combineren prachtig met het behang. De kapstok kocht ik net als het behang bij de Kwantum en is ideaal om wat spullen op kwijt te kunnen. Het servies op de trolley heb ik bij IKEA gekocht.

De combinatie van het stoere botanische behang en robuuste woonaccessoires maakt dit een stoere binnenkomer voor mijn klanten. Wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

2 gedachten over “Saaie gang wordt stoere binnenkomer”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Scroll naar boven