Inspiratie en ideeen: 5 x jaloezieën in huis | InteriorTwin
witte jaloezieen van hout in de studeerkamer

Inspiratie: 5 x jaloezieën in huis

Ben jij op zoek naar inspiratie voor raambekleding voor in huis? Jaloezieën staan in elke ruimte in huis mooi en zijn praktisch en betaalbaar. In deze blog laat ik je een aantal voorbeelden zien van jaloezieën in huis. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, badkamer of studeerkamer: jaloezieën kunnen overal.

1. Een luxe uitstraling in de badkamer

Wil jij een badkamer met een stijlvolle en luxe uitstraling? Dan zijn zwarte PVC jaloezieën wat voor jou! Door subtiel zwart aan de ruimte toe te voegen creëer jij een intieme en luxe badkamer. Jaloezieën zorgen voor voldoende privacy en daarnaast kunnen ze in elke gewenste maat gemaakt worden zodat ze altijd perfect aansluiten in het raamkozijn. PVC jaloezieën zijn en door de kunststof lamellen perfect zijn voor in de badkamer

Fotocredits: Veneta.com

2. Een strakke uitstraling met witte jaloezieën

De Scandinavische woonstijl is nog steeds hartstikke populair. Een minimalistische, frisse inrichting met strak vormgegeven meubels en details uit de natuur. Witte houten jaloezieën passen perfect bij deze woonstijl. Ook zorgen witte jaloezieën ervoor dat het licht van buiten naar binnen gereflecteerd wordt waardoor het lekker licht in huis is. Witte houten jaloezieën bestel je in elke gewenste maat bij Veneta.com.

Fotocredits: Veneta.com

3. Combineer je jaloezieën met gordijnen

Jaloezieën hoeven niet perse de eyecatcher in de ruimte te zijn. Soms zorgen ze juist voor rust in een druk interieur, zoals in dit gedurfde interieur. De gele bank en muur zijn het middelpunt van de ruimte. De gordijnen zorgen voor warmte, maar bieden niet genoeg privacy. Dit is slim opgelost door gebruik te maken van horizontale jaloezieën, waardoor mensen niet zo makkelijk naar binnen kunnen gluren.

Fotocredits: Veneta.com

4. Een knusse sfeer in de slaapkamer met jaloezieën

De slaapkamer is de plek om tot rust te komen. Het is dan wel zo fijn als het daglicht wat gefilterd kan worden, zodat er een kalme en serene sfeer ontstaat. Met jaloezieën kan je zelf bepalen hoeveel daglicht je binnenlaat.

Fotocredits: Veneta.com

5. Jaloezieën in de studeerkamer

In de studeerkamer zijn jaloezieën de meest praktische keuze. Door de opvallende muurkleur is er bewust gekozen voor een rustige kleur raambekleding. Het bureau staat tegen het raam, waardoor er geen ruimte is voor bijvoorbeeld gordijnen. Ook is het belangrijk dat het daglicht goed gefilterd wordt omdat er regelmatig aan het bureau gewerkt wordt. De witte jaloezieën vallen hier nauwelijks in de ruimte op en zijn toch onmisbaar op deze werkplek.

jaloezieen studeerkamer

Wat voor raambekleding heb jij gekozen voor in huis?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

jaloezieen inspiratie

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven