Wooninspiratie: Binnenkijken bij Maaike in Arnhem
zwart wit eetkamer

Binnenkijken bij Maaike

Ik heb weer een leuke binnenkijker voor jullie! We mogen binnenkijken bij Maaike uit Arnhem. Maaike is een oud buurmeisje van mij. Twee jaar geleden heb ik haar geholpen met de inrichting van haar nieuwe appartement door het geven van een interieuradvies.

Inmiddels is er al weer een hoop veranderd, maar wel allemaal in de stijl van InteriorTwin! Ik krijg namelijk regelmatig een berichtje van Maaike met de vraag welke kleur verf ik heb gebruikt of waar ik iets heb gekocht. Kijken jullie mee?

Een ruime zithoek met een grijze hoekbank

De grote bank uit de vorige woning van Maaike was nog best een uitdaging om te plaatsen in haar nieuwe appartement. Gelukkig is het een modulaire bank, waardoor de bank in een nieuwe opstelling gezellig knus staat in de woning.

Ook het Besta dressoir kwam mee uit de vorige woning. Door zowel het Besta tvmeubel als een deel van de muur erboven in ‘Concrete’ van VTwonen te verven ontstaat er een origineel resultaat. Herkennen jullie de kleur uit mijn slaapkamer?

Maaike gebruikte het restant van de verf voor in haar woonkamer.

doorkijkje woonkamer
grote grijze bank voor raam

Stoere eethoek met lambrisering op de muur

Ook de eettafel en eetkamerbank had Maaike al in haar vorige woning. Maaike wilde graag een iets stoerdere inrichting in haar appartement en kocht op mijn advies zwarte eetkamerstoelen en een mooie lamp voor boven de eettafel bij de Kwantum.

De kleuren op de muur herkennen jullie vast wel. Maaike gebruikte hier namelijk Histor ‘Juist’ en Histor ‘Raaf’, dezelfde kleuren als ik in de studeerkamer heb gebruikt. Bij Maaike ziet het er net iets anders uit, in het midden zit namelijk een witte streep.

Dit was eigenlijk niet de bedoeling, maar Maaike was de tape vergeten te verwijderen. Achteraf is het juist hartstikke leuk, omdat er zo weer een match is met de witte eettafel. Op de muur boven de verwarming koos Maaike voor een originele fotocollage in combinatie met een klok en woonaccessoires.

eethoek met grote plant
eettafel
woonaccessoires op eettafel
fotocollage
witte eettafel met zwarte stoelen
witte eettafel

Een slaapkamer met pit

Ook in de slaapkamer verfde Maaike een muur. Hier koos ze voor een diepblauwe kleur. Met een aantal posters boven het bed en wat accessoires naast het bed ziet het er ook hier gezellig uit.

slaapkamer blauwe muur grijs bed

Shop in de stijl van Maaike

Kan jij ook hulp gebruiken bij de inrichting van je huis? Vind je heel veel mooi en lukt het je niet om de goede keuzes te maken voor in huis? Als professioneel interieuradviseur help ik je graag. Woon je in de regio Arnhem / Nijmegen dan kom ik graag bij je thuis voor een interieuradvies aan huis. Woon je verder weg dan help ik je graag d.m.v. een online interieuradvies. Mail mij direct  of kijk op de pagina interieuradvies voor meer informatie.

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

12 gedachten over “Binnenkijken bij Maaike”

  1. Hoi Maaike en Ilse. Wat een super toffe lambrisering in de eetkamer! Dat streepje wit ertussen maakt het echt zoveel pittiger!! Ga ik onthouden dit idee. Thx! Groetjes Alette

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven