InteriorTwin bestaat 3 jaar! - InteriorTwin
feest 3 jaar bestaan

InteriorTwin bestaat 3 jaar!

Het is feest vandaag: want InteriorTwin bestaat 3 jaar! Op 1 november 2016 schreef ik InteriorTwin in bij de Kamer van Koophandel. Ik moet wat bekennen: ik was deze mijlpaal bijna vergeten. Ik ben op het moment met zoveel dingen tegelijk bezig dat ik er helemaal niet aan dacht. Maar gelukkig keek ik begin deze week eens goed in mijn agenda en ben ik snel achter mijn laptop gekropen om er een blog over te schrijven. Ik ben namelijk super trots op deze mijlpaal en wil deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Hoe het begon

InteriorTwin bestaat vandaag officieel 3 jaar, maar eigenlijk begon het al eerder. Een aantal jaar daarvoor volgde ik namelijk een opleiding tot Interior Designer en om wat met mijn passie met interieur te doen richtte ik daarna het instagramaccount @ilsevanelleswijk op. Omdat ik meer wilde dan alleen foto’s delen over mijn eigen huis ben ik begonnen met bloggen en het geven van interieuradvies. Op 1 november 2016 was ik klaar voor de grote stap en schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel.

Een jaar later zegde ik mijn baan op en kon ik mij volledig op InteriorTwin gaan richten. Alhoewel die keuze destijds niet helemaal vrijwillig was (ik ben namelijk chronisch ziek en kon mijn vorige werkzaamheden daardoor niet meer oppakken), heb ik geen moment spijt gehad van mijn keuze. Inmiddels staat InteriorTwin als een huis en ben ik niet alleen dagelijks met mijn hobby bezig, maar kan ik dankzij een serieuze aanpak hier ook goed van leven.

Van interieuradvies naar blog

Toen ik InteriorTwin inschreef bij de KvK was het de bedoeling om vooral interieuradvies te gaan geven. En een beetje bloggen en misschien een webshop voor ernaast. Wat ik het liefst wilde was mensen inspireren hoe ze van hun huis hun thuis konden maken. Lekker cliché, maar daar word ik gelukkig van. Het geven van interieuradvies leek mij dan ook de meest logische stap. De afgelopen jaren heb ik tientallen mensen geadviseerd, van workshops moodboard maken, een interieuradvies aan huis tot een totaalplan. Ik heb van alles gedaan en veel mensen blij gemaakt.

Vrij snel kwam ik erachter dat ik zelf minder gelukkig werd van alleen maar interieuradvies geven. Een uitgebreid interieuradvies kost veel tijd, waarbij ik vooral achter de computer bezig ben. En ik wil gewoon praktisch aan de slag, direct handige tips en adviezen zonder dit in bijvoorbeeld 3D te hoeven uitwerken. Het geven van een totaal advies is dan ook iets wat ik tegenwoordig niet meer doe.

Wat ik wel steeds meer doe is bloggen. Toen ik met InteriorTwin begon wist ik helemaal niet dat ik ook geld kon verdienen met bloggen. Ik vond het vooral heel leuk om te doen. Maar inmiddels ben ik erachter dat ik veel meer mensen kan helpen met de inrichting van hun huis via deze blog en dat ik hier ook een goed inkomen mee kan verdienen. Want laten we eerlijk zijn: een hobby is leuk, maar uiteindelijk moet er ook gewoon brood op de plank komen.

Tegenwoordig heeft de blog vooral mijn aandacht, omdat ik hier veel meer mensen kan helpen met hun interieur dan met een één-op-één advies. Zo nu en dan geef ik nog een interieuradvies aan huis en dat vind ik nog steeds hartstikke leuk om te doen. Maar dan wel een praktisch advies van 2 uur voor maar 175 euro i.p.v. een uitgebreid ontwerp.

interiortwin 3 jaar

Heb ik nog genoeg ideeën om te bloggen?

Dit is een vraag die ik regelmatig krijg. Ik heb al zoveel blogs geschreven: heb ik nog wel genoeg nieuwe ideeën om met de blog door te gaan? Zeker weten! Ik heb al veel blogs geschreven, maar ook nog heel veel ideeën. Eerlijk is eerlijk, ik heb ook weleens een writersblock. Maar gelukkig weet ik toch altijd weer een leuk idee te bedenken om over te bloggen. Er komen altijd nieuwe trends en producten bij om over te schrijven en natuurlijk verander ik ook regelmatig wat in huis.

Sowieso heb ik genoeg leuke ideeën voor InteriorTwin. Zo ben ik bezig met het ontwikkelen van een eigen product. Dit duurt veel langer dan gehoopt, maar als het volgend jaar af is dan heb ik echt iets heel tofs voor jullie. En dankzij jullie input heb ik ook regelmatig nieuwe ideeën om over te bloggen. Dus inspiratie genoeg om hier lekker mee door te gaan!

Ik ben enorm trots dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Grote kans dat je als lezer niet beseft dat dit een fulltime baan voor mij is. Het is meer dan even een tekstje schrijven en een foto plaatsen, op de achtergrond ben ik namelijk veel tijd kwijt aan dingen die je niet ziet. Maar dat is niet erg, ik vind dat enorm leuk om te doen en ben zo dankbaar dat ik van deze blog mijn werk heb kunnen maken. Ik hoop dit werk nog jaren met plezier te kunnen doen!

Eén ding is zeker: zonder jullie zou InteriorTwin er niet zijn. Dus dankjewel dat je regelmatig een kijkje neemt, je vragen deelt of een opmerking plaatst. Want zonder jullie zou ik dit werk niet kunnen doen.

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

10 gedachten over “InteriorTwin bestaat 3 jaar!”

 1. Gefeliciteerd lieve Ilse. Je mag trots op jezelf zijn, wat je de afgelopen 3 jaar hebt bereikt.
  En nu ook al een inspiratiebron en mentor voor vele andere bloggers. Te gek.
  Gaan we gauw maar eens live op proosten.
  Liefs!

 2. Lisette Fladijn

  Gefeliciteerd! Wat leuk om te lezen hoe je begonnen bent! Afgelopen maand ben ik ook voor mezelf begonnen en ga er ook voor om van mijn hobby mijn werk te maken als interieuradviseur! Ik wens jou nog heel veel succes! Groetjes Lisette Fladijn

 3. Dag Ilse,

  Gefeliciteerd 🙂
  Ik ken je nog van de gemeente Arnhem en vindt het leuk om te zien hoe het met je gaat.
  Je hebt een leuke style en en ga vooral zo door!

  Groetjes Kristel Gabriel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven