Regelmatig vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Sanne van Blooming Home haar favoriete item.

Hoi, ik ben Sanne en ben een echte creatieveling met een passie voor wonen. Ik heb een druk leven want ik heb een samengesteld gezin met vriend Frank (eigen interieurbouwbedrijf), 4 kinderen en hond Mika. Daarnaast werk ik part-time als online marketeer.

Ondertussen ben ik dit jaar mijn hart en passie gevolgd en ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Blooming Home. Een inspiratiesite Ć©n webshop voor mindful wonen. Deze term heb ik zelf bedacht omdat dat het beste omschrijft wat het doel van mijn website is: mensen helpen meer rust en harmonie in huis te brengen. De natuur is daarbij mijn grote inspiratiebron.

Sanne van Blooming Home

Zelf heb ik jaren gezocht naar een interieur waarin ik optimaal kan ontspannen en waar de sfeer goed voelt. Doordat ik me meer ging verdiepen in hooggevoeligheid, mindfulness, Feng Shui, Wabi Sabi en duurzaamheid ben ik mijn huis anders gaan inrichten.

Sanne, wat is jouw favoriete item in huis?

Mijn gashaard met haardmeubel. Een haard was altijd mijn ultieme woondroom. Dit is dan ook het eerste grote meubel wat ik na mijn scheiding zelf heb aangeschaft šŸ™‚ Deze keer hoefde ik met niemand rekening te houden of te gaan voor een compromie. Ik kon kiezen wat ik zelf mooi vond!

Haard naast tv

Op Pinterest vond ik een haardmeubel die ik prachtig vond en en op basis van dit plaatje, heb ik bij de haardleverancier een ontwerp laten maken. Het stenen blad van het meubel ben ik zelf gaan uitzoeken bij een stenenhandel. Daar werd mij afgeraden voor Belgisch hardsteen te gaan omdat het vlekgevoelig is, maar ik was op slag verliefd op de steensoort. Ik heb daarom het blad zelf geĆÆmpregneerd om vlekken tegen te gaan.

haard in woonkamer

En natuurlijk is er wel eens iets op geknoeid, maar nu komt de tip: met een een grof schuurpapiertje schuur ik de vlek er zo weer uit. Het blad is dus de beste keuze ever! En het ontwerp vind ik nog steeds prachtig en het is zĆ³ gezellig en behaaglijk warm op koude dagen.

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje voor in huis?

Een nieuwe salontafel van oud hout. Ik heb al een ontwerp in mijn hoofd. Mijn vriend gaat hem zelf maken. Nu de tijd er nog vinden…

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Ik hou van een rustige basis met natuurlijke kleuren als grijs, taupe, bruin en vergrijsd groen. Daarnaast hou ik van hout, steen, rotan en andere natuurlijke materialen. Maar het mag ook wel een tikkie stoer. We hebben ook industriƫle elementen in ons interieur, zoals de lamp in de woonkamer en de salontafel met stalen onderstel. Maar ik combineer vooral lekker. Nieuw met oud bijvoorbeeld, want ik hou ook van items met een verhaal, invloeden uit andere culturen en van verweerde materialen. Juist verschillende stijlen door elkaar maken een interieur eigen en spannend. Als ik dus een label zou moeten geven dan mix en match.

grijze hoekbank
tvmeubel met haard

Dankjewel Sanne voor het delen van jouw favoriete item in huis! Je kan Sanne volgen op Instagram @bloominghome.nl, Facebook, Pinterest of neem een kijkje op haar website. En nog meer binnenkijkers zien? Kijk dan ook eens binnen bij Kimberley, Romy of Erin. En wil jij ook jouw favoriete item in huis delen op InteriorTwin.com? Stuur mij dan een mailtje.

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via Ć©Ć©n van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement