12 budget paasdecoratie ideeën van HEMA voor je paastafel
paastafel decoratie hema_

12 budget paasdecoratie ideeën van HEMA

Ben jij op zoek naar moderne decoratie voor je paastafel? Bekijk de collectie van HEMA met o.a. budget en houten decoratie voor pasen 2020.

Scrollend door Instagram en Pinterest kom ik de mooiste ideeën voor Pasen tegen. Misschien herken je dat wel en denk je: dat wil ik ook in huis! Je ziet jezelf al aan de paasbrunch zitten met je gezin.

Eindelijk tijd voor elkaar aan een mooi gedecoreerde paastafel, maar dan wel lekker lazy in een pyjama, gewoon omdat het kan. Dit is in ieder geval hoe ik de paasbrunch voor mij zie.

Maar waar haal je nou leuke decoratie voor een gezellige paastafel met een klein budget? Juist ja, bij HEMA!

Ik vind de paascollectie van HEMA dit jaar echt te gek en vind het super leuk dat ik dit met jullie kan delen. Ik heb zelf voor een goud wit thema gekozen maar er is nog veel meer.

Graag laat ik jullie de collectie van HEMA zien ter inspiratie voor jouw paastafel.

Goud wit paasdecoratie

Het paas assortiment van HEMA is echt super leuk. Het servies en decoratie van houten paaseieren in het wit en goud passen helemaal bij de trends van nu en staan leuk in elk interieur.

Voor ik het wist had ik heel mijn winkelmandje volgegooid met leuke dingen. Gelukkig is de paas decoratie bij HEMA voor ieder budget.

De houten paaseieren in het wit en goud kocht ik bijvoorbeeld voor maar € 3,50. Ik hoop jullie te inspireren met onze paastafel dit jaar.

12 x paas decoratie op de foto:

Het goud met wit thema staat heel mooi bij onze stoere eettafel. In het broodmandje heb ik een aantal servetten gelegd, zodat het er nog mooier uitziet.

Wat mij betreft mogen een bosje gezellige tulpen en een aantal paastakken niet ontbreken op de eettafel. Ik koos voor een klein vaasje met kersenbloesem, omdat deze takken een stukje kleiner zijn dan de echte paastakken.

En paashangers hoeven natuurlijk niet alleen maar aan een tak gehangen te worden, maar staan ook leuk als decoratie op tafel.

Ik ben duidelijk niet de enige die de paascollectie leuk vind, want de spullen vliegen de winkels uit. Daarom kan je het beste eerst even online de winkelvoorraad bekijken.

HEMA heeft een deel van de decoratie zo ontworpen, zodat je ze ook nog na pasen kan gebruiken. Decoratie zoals het vaasje en het broodmandje zijn bijvoorbeeld prima het hele jaar door te gebruiken.

Bij de kandelaar en servetringen is het konijn zelfs met een magneetje bevestigd, zodat je deze eraf kan halen en de decoratie gewoon het rest van het jaar kan gebruiken. Super handig en nog eens duurzaam ook!

De piñata heb ik nu als wanddecoratie achter de eettafel opgehangen, maar het is natuurlijk heel grappig om deze te vullen met paaseieren en met pasen kapot te slaan.

Elke keer als ik in films een piñata voorbij zie komen denk ik: dat wil ik ook!, dus ik kon hem niet laten liggen. Of gebruik de piñata als originele cadeauverpakking en stop er een leuke surprise in.

Er is nog veel meer leuke paasdecoratie in het wit en goud te koop, het volledige paas assortiment kan je online bekijken.

Kleurrijke paasdecoratie

Misschien vind je het wel leuker om voor uitbundige paasdecoratie te gaan in bijvoorbeeld het traditionele paasgeel of frisgroen.

Ook dat kan natuurlijk gewoon, want HEMA heeft meer dan genoeg leuks te koop. In kleuren als geel, groen, roze en blauw is er volop keuze in accessoires, zoals een kleurrijk tafelkleed, papieren bordjes en zelfs een paasgele etagere.

Maar je kan ook kiezen voor mooie slingers, een cakeblik in de vorm van een konijn of een leuk tasje in de vorm van een wortel. Super leuk voor je zoon of dochter tijdens het eieren rapen!

Op de website van HEMA kan je de volledige paas collectie bekijken.

hema kleurrijke paaseieren
Fotocredits: HEMA

Ga jij de tafel uitgebreid dekken voor de paasbrunch?

Liefs,

Ilse

Op zoek naar mijn inspiratie? Bekijk dan ook hoe je zelf paaseieren kan schilderen.

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven