Wat zijn de populairste Lampe Berger geuren? (Maison Berger huisparfum)
lekkere geuren seizoenen maison lampe berger

Wat zijn de populairste Lampe Berger geuren?

Ben jij op zoek naar een nieuwe Lampe Berger huisparfum? Misschien zoek je wel een navulling en wil je een keer een andere geur. Ik kan mij voorstellen dat het best lastig kiezen is welke huisparfum lekker ruikt. Daarom vind je in dit artikel een overzicht van de populairste geuren van Lampe Berger.

Zelf bestel ik een navulling voor mijn geurbrander het liefst online. Dat is lekker makkelijk en snel en zo kan ik ook kijken of er een navulling in de sale is. Vaak is de huisparfum online bestellen goedkoper dan in de winkel. Maar ja, de computer heeft nog steeds geen geurfunctie, dus het is best lastig kiezen soms.

Daarom heb ik aan Maison Berger gevraagd wat de meest gekozen geuren voor in de Lampe Berger brander zijn. Gelukkig wilden ze mij graag verder helpen en mag ik de favoriete parfums van Maison Berger ook met jullie delen! En natuurlijk heb ik ook ervaringen van anderen gevraagd en deel ik ook hun favoriete geuren.

Populairste Lampe Berger geuren

Ben jij op zoek naar een lekkere geur voor in je aroma brander? Zeker weten dat tussen deze geuren iets lekkers voor je zit.

Natuurlijk wilde ik ook weten wat jullie favoriete geuren zijn! Ik ben op onderzoek uitgegaan, heb reviews gelezen en dit is het overzicht van jullie favoriete Lampe Berger huisparfums:

  1. Cotton Caress
  2. Orange Cinnamon
  3. Delicate White Musk
  4. Lolita Lempicka
  5. Exquisite Sparkle
  6. Fresh Wood
  7. Citrus Breeze

Dit zijn favoriete parfums van Lampe Berger zelf:

En mijn favoriete geur? Op dit moment gebruik ik Orange de Canelle – Orange Cinamon en die vind ik erg lekker. Maar ik hou ervan regelmatig een andere geur te proberen en wissel eigenlijk elke keer af. Dus wie weet welke geur ik de volgende keer weer uitprobeer!

Vind online meer Lampe Berger geuren bij :

Wat opvalt is dat iedereen unaniem enthousiast is over de geuren van Lampe Berger. Ze zijn wat duurder dan andere geuren, maar de kwaliteit is dan ook erg goed en de parfums ruiken heerlijk.

Ook bij mij zijn de huisparfums van Maison Berger Paris favoriet. In samenwerken met Franse parfumeurs worden de meest verfijnde parfums gecreëerd die ervoor zorgen dat nare geurtjes verdwijnen.

De geuren van Lampe Berger neutraliseren namelijk nare geurtjes in huis, in deze blog kan je precies lezen hoe het werkt. Zo kan je de brander aanzetten tijdens of na het koken, om nare geurtjes te laten verdwijnen. Het helpt bijvoorbeeld perfect tegen geuren van de frituur of gourmet.

De brander werkt ook goed tegen nare geuren van huisdieren, bijvoorbeeld van honden en katten.

Maar bovenal zijn de huisparfums van Lampe Berger gewoon heerlijk om bij te ontspannen. En dat vind ik toch de belangrijkste reden om deze geurdiffuser aan te schaffen!

populaire huisparfums maison lampe berger

Ondanks dat de geuren van Lampe Berger niet goedkoop zijn, vind ik dat je echt waar voor je geld krijgt. Ik koop liever deze huisparfum dan een budget huisparfum met een samenstelling vol chemicaliën.

En natuurlijk kan je de aanbiedingen in de gaten houden om het huisparfum zo goedkoop mogelijk te bestellen.

Er zijn zelfs speciale geurstokjes, zowel in één van je favoriete geuren als edities speciaal voor de keuken, badkamer of tegen geuren van huisdieren. De navulling voor geurstokjes is zelfs iets goedkoper dan de navulling voor de huisparfums, alhoewel de huisparfums toch echt een groter effect hebben.

Budgettip: ik vul mijn oude flacons met geurstokjes van goedkopere merken met deze olies. Zo heb je een goedkope diffuser maar wel een kwalitatief goede geur.

Ik gebruik de Lampe Berger brander al jaren en vind het een heerlijke manier om ‘s avonds of in het weekend bij te ontspannen. Ook leuk is het om een Lampe Berger gifset, inclusief mooi ontworpen brander, cadeau te geven. En is je lont aan vervangen toe? Deze kan je gelukkig gewoon opnieuw bestellen.

Liefs, Ilse

ILSE'S FAVORIET

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Winkelwagen
Scroll naar boven