Wat zijn de populairste Maison Berger geuren? (Maison Berger huisparfum)
lekkere geuren seizoenen maison lampe berger

Wat zijn de populairste Maison Berger geuren?

Ben jij op zoek naar een nieuwe Lampe Berger huisparfum? Misschien zoek je wel een navulling en wil je een keer een andere geur. Ik kan mij voorstellen dat het best lastig kiezen is welke huisparfum lekker ruikt. Daarom vind je in dit artikel een overzicht van de populairste geuren van Lampe Berger.

Ook deel ik een aantal (goedkopere) alternatieven voor de Maison Berger geurolie die net zulke goede kwaliteit hebben en net zo lekker ruiken.

Zelf bestel ik een navulling voor mijn geurbrander het liefst online. Dat is lekker makkelijk en snel en zo kan ik ook kijken of er een navulling in de sale is. Vaak is de huisparfum online bestellen goedkoper dan in de winkel. Maar ja, de computer heeft nog steeds geen geurfunctie, dus het is best lastig kiezen soms.

Daarom heb ik aan Maison Berger gevraagd wat de meest gekozen geuren voor in de Lampe Berger brander zijn. Gelukkig wilden ze mij graag verder helpen en mag ik de favoriete parfums van Maison Berger ook met jullie delen! En natuurlijk heb ik ook ervaringen van anderen gevraagd en deel ik ook hun favoriete geuren.

Populairste Lampe Berger geuren

Ben jij op zoek naar een lekkere geur voor in je aroma brander? Zeker weten dat tussen deze geuren iets lekkers voor je zit.

Natuurlijk wilde ik ook weten wat jullie favoriete geuren zijn! Ik ben op onderzoek uitgegaan, heb reviews gelezen en dit is het overzicht van jullie favoriete Lampe Berger huisparfums:

 1. Caresse de Coton
 2. Orange Cinnamon
 3. Paris Chic
 4. Champs de Lavande
 5. Lolita Lempicka
 6. Exquisite Sparkle
 7. Fresh Wood

Alternatieven voor de huisparfum voor Lampe Berger

Naast Maison Berger worden er nog andere merken huisparfums verkocht die net zo puur en kwalitatief goed zijn. Een aantal van deze merken zijn ook nog eens een stuk goedkoper.

De volgende merken zijn een goed alternatief voor Maison Berger:

Je kunt ook nog veel goedkoper huisparfum maken door 100 ml alcohol (met een percentage van 91 % of meer) te mengen met 3 a 4 druppels etherische olie naar keuze. Dit wil ik zelf nog eens proberen te maken en dan zal ik mijn ervaringen delen.

Alle favoriete huisparfums van Maison Berger op een rij

Dit zijn favoriete parfums van Lampe Berger zelf:

 • Lente: Cotton Caress. Deze geur is sowieso één van de populairste geuren van jullie, niet zo gek want deze parfum ruikt naar heerlijk schoon wasgoed. Een combinatie van zeep, lavendel en dennen.
 • Zomer: Citrus Breeze
 • Herfst: Fresh Wood
 • Winter: Orange de Canelle – Orange Cinamon. Deze is echt heerlijk, het ruikt naar citrus gecombineerd met warme kruiden en muskus. Echt een aanrader!

Vind online meer Lampe Berger geuren bij :

De geuren van Maison Berger zijn heerlijk en populair, maar ook de eerder genoemde merken zoals Kazis en Ashleigh & Burwood worden steeds populairder.

De geuren van merken als Maison Berger en Kazis neutraliseren nare geurtjes in huis, in deze blog kan je precies lezen hoe het werkt. Zo kan je de brander aanzetten tijdens of na het koken, om nare geurtjes te laten verdwijnen. Het helpt bijvoorbeeld perfect tegen geuren van de frituur of gourmet.

De huisparfums (ook als je deze zelf maakt) zorgen er echt voor dat de nare geurtjes in de lucht vernietigd worden. Dit in tegenstelling tot de aromadiffuser of oliebrander, die alleen geuren maskeren.

De brander werkt ook goed tegen nare geuren van huisdieren, bijvoorbeeld van honden en katten.

Maar bovenal zijn de huisparfums gewoon heerlijk om bij te ontspannen. En dat vind ik toch de belangrijkste reden om deze geurdiffuser aan te schaffen!

populaire huisparfums maison lampe berger

Ondanks dat de meeste merken huisparfums zoals Maison Berger en Ashleigh & Burwood niet goedkoop zijn, vind ik dat je echt waar voor je geld krijgt. Ik koop liever deze huisparfum dan een budget huisparfum met een samenstelling vol chemicaliën. Alhoewel ik nog wel echt wil proberen om zelf een huisparfum te maken, zo heb je een natuurlijk product die stukken goedkoper is dan de meeste huisparfums.

En natuurlijk kan je de aanbiedingen in de gaten houden om het huisparfum zo goedkoop mogelijk te bestellen.

Ik gebruik de huisparfum brander al jaren en vind het een heerlijke manier om ‘s avonds of in het weekend bij te ontspannen. Wel merk ik dat ik zelf na al die jaren een beetje ben uitgekeken op de geuren van Maison Berger en in de komende periode de andere merken eens wil proberen.

En is je lont aan vervangen toe? Deze kan je gelukkig gewoon opnieuw bestellen.

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “Wat zijn de populairste Maison Berger geuren?”

 1. Goedenavond,

  Momenteel ben ik ook in het bezit van de berge lampe. Waar ik ontzettend blij mee ben maar ook ik vind de navulling vrij prijzig Ik las in uw artikel dat u zelf een navulling gaat proberen te maken met alcohol en eterische olie. Is dit gelukt? En geeft het ook een aangename geur zoals die van berge?

  Ik verneem graag van u.
  Mvg Monique

  1. Hoi Monique, ik heb het nog niet geprobeerd maar het staat nog zeker op mijn lijstje om uit te proberen! Alleen mijn lijstje met dingen om uit te proberen is zo lang dat ik er nog niet aan toe ben gekomen 😉 Via Google heb ik al wel een andere blog kunnen vinden die het heeft uitgeprobeerd en er tevreden over is. Groetjes, Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven