Een fijn thuis begint met een mooi ingericht huis. Maar om het echt gezellig te maken is er natuurlijk meer nodig. In de wintermaanden vind ik het gezellig om wat kaarsjes aan te steken en als het even kan ook de haard. De heerlijke geur van de kaarsen en haard zorgt voor een gezellig sfeer bij ons in huis. Maar sinds dit jaar hebben wij één probleem wat de sfeer een beetje verpest. Een natte hond! De hondenbezitters onder jullie herkennen het vast wel. Na een herfstachtige wandeling kom je thuis met een natte hond die een vieze geur in huis verspreidt. Niks knus onder een dekentje wegkruipen, die geur van natte hond verpest de sfeer goed. Gelukkig werd ik gevraagd om de Lampe Berger uit te testen. De Lampe Berger is niet alleen mooi, maar belooft ook een heerlijke geur te verspreiden en omgevingslucht te zuiveren. Ik ging de test aan, met een natte hond!

Lampe Berger: zo werkt het

Bij de Lampe Berger zit een duidelijke gebruiksaanwijzing. In een paar simpele stappen heb je een heerlijke geur in huis. Ik laat het jullie zien.

Vul de Lampe Berger tot maximaal halverwege met olie.

geurolie tegen vieze luchtjes

Steek de lont in de brander en laat de olie 20 minuten intrekken

Steek de vuursteen 2 minuten aan

Lampe Berger geur

Blaas de vlam uit en zet de sierdop op de Lampe Berger

Direct na het uitblazen van de vlam verspreidt zich een heerlijke geur door de woonkamer. Al snel is de woonkamer gevuld met de geur en is de geur van natte hond verdwenen. Het voordeel van de Lampe Berger is dat hij er mooi uit ziet, vieze geurtjes laat verdwijnen en een heerlijke geur verspreidt. Drie voordelen in één!

Lampe Berger vieze hond

Kadotip

De Lampe Berger is nu in een speciale uitvoering te koop. De Lampe Berger Nova Givréet is verpakt in een luxe kadoverpakking. Ideaal als kado voor in de schoen of onder de kerstboom. Hier maak je je moeder, schoonzus of gastvrouw vast heel blij mee! De Nova Givréet wordt standaard met de geur Orange de Cannelle verkocht. Als extraatje is er ook een driepak met feestelijke najaarsgeuren te koop.

geuren Lampe Berger

Wil je meer weten of de Lampe Berger? Kijk dan op de website.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.