Kadotip: winterse geuren met de Lampe Berger | InteriorTwin
kadotip lampe berger

Kadotip: winterse geuren met Lampe Berger

Een fijn thuis begint met een mooi ingericht huis. Maar om het echt gezellig te maken is er natuurlijk meer nodig. In de wintermaanden vind ik het gezellig om wat kaarsjes aan te steken en als het even kan ook de haard. De heerlijke geur van de kaarsen en haard zorgt voor een gezellig sfeer bij ons in huis.

Maar sinds dit jaar hebben wij één probleem wat de sfeer een beetje verpest. Een natte hond! De hondenbezitters onder jullie herkennen het vast wel. Na een herfstachtige wandeling kom je thuis met een natte hond die een vieze geur in huis verspreidt. Niks knus onder een dekentje wegkruipen, die geur van natte hond verpest de sfeer goed. Gelukkig werd ik gevraagd om de Lampe Berger uit te testen. De Lampe Berger is niet alleen mooi, maar belooft ook een heerlijke geur te verspreiden en omgevingslucht te zuiveren. Ik ging de test aan, met een natte hond!

Lampe Berger: zo werkt het

Bij de Lampe Berger zit een duidelijke gebruiksaanwijzing. In een paar simpele stappen heb je een heerlijke geur in huis. Ik laat het jullie zien.

Vul de Lampe Berger tot maximaal halverwege met olie.
geurolie tegen vieze luchtjes
Steek de lont in de brander en laat de olie 20 minuten intrekken
Steek de vuursteen 2 minuten aan
Lampe Berger geur
Blaas de vlam uit en zet de sierdop op de Lampe Berger

Direct na het uitblazen van de vlam verspreidt zich een heerlijke geur door de woonkamer. Al snel is de woonkamer gevuld met de geur en is de geur van natte hond verdwenen. Het voordeel van de Lampe Berger is dat hij er mooi uit ziet, vieze geurtjes laat verdwijnen en een heerlijke geur verspreidt. Drie voordelen in één!

Lampe Berger vieze hond

Kadotip

De Lampe Berger is in veel verschillende vormen te koop en ook is er een eindeloze keuze in diverse geuren. Niet alleen leuk om zelf in huis te hebben, maar ook leuk als kadetip!

Bekijk dan ook het volledig aanbod van geurdiffusers en geuren om een set te kiezen die bij je past. En in dit overzicht lees je alles over de populairste geuren van Lampe Berger.

geuren Lampe Berger

Wil je meer weten of de Lampe Berger? Kijk dan op de website.

Liefs,

Ilse

samenwerking bedrijven

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Kadotip: winterse geuren met Lampe Berger”

  1. Pfff de natte hond ja, herkenbaar! Afgelopen drie dagen de hond in de stromende regen uitgelaten dus je kunt je voorstellen dat het hier weer aan de orde van de dag is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven