Geef je slaapkamer een luxe uitstraling met de LED-strips van Action
ledstrip action slaapkamer

Geef je slaapkamer een luxe uitstraling met de LED-strips van Action

Wil jij je slaapkamer op een simpele manier een luxere uitstraling geven? Voeg dan eens een aantal LED-strips van de Action (of een andere winkel naar keuze) toe.

Met subtiele verlichting geef jij de slaapkamer in een handomdraai een chique uitstraling. En LED-strips zijn een simpele manier om snel en goedkoop sfeerverlichting toe te voegen aan een ruimte.

Kijk maar eens naar interieur make-overs op televisie of Reels op Instagram, vaak zie je dat er gebruik wordt gemaakt van LED verlichting om een ruimte nog net iets extra glans te geven.

De LEDstrips van Action zijn een ideale en goedkope manier om je slaapkamer een luxe uitstraling te geven.

LED-strips bij Action

Natuurlijk kan je bij meerdere winkels LEDstrips kopen. Op Instagram en Tiktok gaan de LEDstrips van Action momenteel viral, omdat ze zo makkelijk en goedkoop verkrijgbaar zijn.

De Action verkoopt momenteel verschillende LEDstrips, waaronder:

  • Grundig multicolor ledstrip in verschillende kleuren en warm wit – 3 meter, 90 lampjes, op batterijen en met afstandsbediening: € 9,95
  • Eurodomest ledstrip wit en verschillende kleuren – 5 meter, met adapter en met afstandsbediening: € 12,95
  • Eurodomest ledstrip warm wit of verschillende kleuren – 3 meter, op batterijen: € 2,49
  • Ledstrip warm wit – 1 meter, op batterijen: € 0,99

Het nadeel van deze LEDstrips is dat er momenteel een enorme run op is. Ik wilde zelf graag de warm wit op batterijen en die was momenteel alleen nog verkrijgbaar per 1 meter. Per setje moet je batterijen toevoegen. Achteraf is deze variant dus niet zo handig, omdat ik hiervoor veel batterijen nodig heb.

ledstrip action achter bed

Waar breng je LED-strips aan voor een luxe uitstraling?

De LEDstrips kan je heel makkelijk op elke gewenste plek aanbrengen. Je verwijderd namelijk het tape en plakt de strips zo heel makkelijk op een plek naar keuze.

In de slaapkamer is het leuk om de strips achter het bed aan te brengen. Bijvoorbeeld achter het hoofdbord van het bed, of als je net als ik een lambrisering over de breedte van het bed hebt dan kan je de LED strips ook hier plakken.

Dit geeft de slaapkamer direct een luxe uitstraling en deze tip kost maar een paar euro!

ledverlichting action achter bed

Ook in een (open) kledingkast kan je de LED-strips aanbrengen. Niet alleen krijgt de kledingkast zo een extra luxe uitstraling, maar dit is ook nog eens heel praktisch als je eigenlijk te weinig licht hebt bij de kledingkast.

Ik heb de LED-strips zelf boven het ladeblok aangebracht. Maar je kunt bijvoorbeeld ook LED-strips in het ladeblok aanbrengen, zodat je extra verlichting binnenin de lades hebt.

ledverlichting action in kledingkast

En wat dacht je van LED verlichting rondom de spiegel in de slaapkamer? Ook dit geeft de spiegel een extra chique uitstraling.

En je hoeft helemaal niet handig te zijn om deze verlichting aan te brengen, het is namelijk super simpel. Denk er wel aan dat er ook een uiteinde met batterijen aan de strip zit en dat je deze wel netjes wilt wegwerken.

Nog meer ideeën met LED verlichting

Natuurlijk kan je de LEDstrips ook in andere ruimtes dan de slaapkamer aanbrengen voor een luxe uitstraling.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • achter het dressoir in de woonkamer
  • bij de trap, bijvoorbeeld onder de leuning voor een speciaal effect
  • onder de wandplank in de keuken
  • in de voorraadkast onder de planken als extra verlichting
  • in een nisje in de badkamer of wc (pas wel op dat het niet vochtig wordt)
  • rondom het plafond

Dit zijn zomaar wat ideeën om met LED verlichting een ruimte extra sfeer te geven.

Heb jij al LEDstrips in huis?

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven