Een nieuw dressoir in de slaapkamer (met groene muur!)
update slaapkamer

Een nieuw dressoir in de slaapkamer

Deze keer kan ik jullie de mini make-over in de slaapkamer laten zien en wat ben ik blij met het resultaat! Volop kleur en een modern dressoir met vintage look wat al een tijdje op mijn wensenlijstje stond. Kijken jullie mee?

De vorige make-over in deze hoek is zo’n 3,5 jaar geleden. Het bureautje wat hier stond zat vol vlekken en was eigenlijk toe aan een nieuwe verflaag. Maar omdat ik het bureautje nooit gebruikte – en liever wat extra opbergruimte had – vond ik dat eigenlijk zonde. Ook was dit nog de enige ruimte in huis zonder veel kleur in de ruimte, tijd om daar verandering in te brengen!

Zoektocht naar een nieuw dressoir

Een tijdje geleden deelde ik al een overzicht met mooie moderne dressoirs. Allemaal even mooi, maar toen ik eindelijk een plekje voor het nieuwe dressoir gevonden bleek te hebben in de slaapkamer waren deze dressoirs toch net niet wat ik zocht. Ze hadden of net niet de vintage look, of ze waren te duur voor een dressoir voor in de slaapkamer.

Ook op Marktplaats heb ik een tijdje gezocht, maar daar gingen de vintage dressoirs als warme broodjes en voor veel geld over de toonbank.

Uiteindelijk kwam ik online het dressoir Gjora tegen. Dit dressoir is goedkoop, degelijk en met de mooie walnoot look voldoet hij helemaal aan de vintage stijl die ik zocht. Hij wordt geleverd als bouwpakket, dus het is even een gepuzzel. Het voordeel is wel dat het pakket makkelijk de trap op te tillen is, in tegenstelling tot een massief dressoir.

Ik ben echt super blij met dit betaalbare dressoir en dit is helemaal wat ik zocht.

Kleur op de muur

Ik vertelde het al aan het begin, in deze kamer wilde ik ook nog wat kleur op de muur. Ik koos voor de kleur Spar S 4020 G10Y. Omdat de bouwmarkt dicht is heb ik deze online laten mengen. Dit beviel zo goed dat ik dit in de toekomst vaker ga doen.

De kwaliteit van de verf is beter en goedkoper dan in de bouwmarkt en je hebt de verf de volgende dag al in huis. Bij de bouwmarkt sta ik – in normale tijden – meestal toch minstens een half uur te wachten tot de verf gemengd is en dat is zo niet meer nodig.

Wil je ook verf online laten mengen? Dat kan je hier doen.

Ik heb niet alleen de muur geverfd, maar ook de kapstok van IKEA die hier al hing mee geverfd in dezelfde kleur. Zo valt deze minder op en kan ik hem nog steeds gebruiken om leuke dingen op te hangen.

Daarna ben ik met de styling aan de slag gegaan. Een spiegel mocht natuurlijk niet ontbreken in de slaapkamer en verder heb ik voor een aantal leuke accessoires gekozen waarvan ik een deel al in huis had.

nieuwe hoek in slaapkamer ilse

Productinformatie

Wat vinden jullie van het resultaat?

Ik ben er erg blij mee!

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

4 gedachten over “Een nieuw dressoir in de slaapkamer”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven