Een (woon)terugblik op 2016, mijn 4 hoogtepunten - InteriorTwin
pakjes onder kerstboom

Een (woon)terugblik op 2016, mijn 4 hoogtepunten

Het is weer bijna het einde van het jaar. Tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar, wat is er allemaal verandert in huis? Wat voor mooie dingen op woongebied zijn er voorbij gekomen? Ik vind het fijn om aan het einde van het jaar er even bij stil te staan en terug te kijken.

Graag deel ik de vier dingen die mij het meest zijn bijgebleven uit 2016 met jullie.

1. Start InteriorTwin

Niks maakt mij zo gelukkig als bezig zijn met interieur (nou ja, mijn man uitgezonderd dan haha). Daarom heb ik in de loop van 2016 besloten de boel om te gooien en mijn eigen bedrijf als blogger en interieuradviseur te beginnen. In augustus ben ik begonnen met bloggen en langzaamaan krijgt het werk als interieuradvies ook steeds meer vorm. In december heb ik al een aantal hele leuke adviezen mogen uitbrengen. Hopelijk volgen er in 2017 nog veel meer leuke opdrachten en samenwerkingen!

2. Veranderingen in huis

Als ik vergelijk hoe ons huis begin 2016 erbij stond en nu dan herken je het bijna niet terug. Begin 2016 hadden we de basis van het huis aardig voor elkaar, maar voor mijn gevoel ontbrak de ziel van het huis nog. In de loop van 2016 is het aardig gelukt hier wat verandering in te brengen. Ik krijg er zoveel energie van om te zien hoe ons huis meer vorm heeft gekregen, ik word zo gelukkig van een goed geslaagd project! Misschien wel herkenbaar voor een aantal interieurjunkies onder jullie, haha. Over interieurjunkies gesproken: misschien zijn deze irritaties over samenwonen met een interieurjunkie wel herkenbaar?

groene lambrisering studeerkamer

De belangrijkste veranderingen in huis waren:

  • De muur in de woonkamer ging van okergoud naar army green. Okergoud bleek toch net iets te heftig voor mij, als accessoire een super kleur maar iets too much op de muur. Army green oogt een stuk rustiger en tot nu toe ben ik er nog steeds blij mee. Maar dat wil niet zeggen dat de kleur volgend jaar nog steeds army green is haha. Ik zie de kleur steeds vaker voorbij komen en dan wil ik zelf toch weer iets anders ‘zucht’.
  • Na een lekkage was onze vloer in de woonkamer beschadigd. Nu de vloer opnieuw gedaan moest worden kozen we meteen voor iets duurzamers en werd er een tegelvoer van Vtwonen gelegd. Voor een spannend effect hebben we op een paar plekken een tegel met motief gelegd, de beste keuze ever!
  • In maart werd onze tuin aangelegd. Alhoewel het nog wel even duurt voor de tuin mooi in bloei staat word ik er zo blij van. Een loungehoek,  een eettafel met veel zitplek, kruidentuintje en heel veel groen en dit allemaal in ons kleine stadstuintje!
  • in 2016 ben ik gestart met een aantal DIY projecten. Het geeft zo’n goed gevoel om hier op terug te kijken. Vooral de vakkenwand in de studeerkamer maakt mij erg blij!

 doorkijkje tuin

3. Aandacht in de media

Als je mij 2 jaar geleden zou vertellen dat ik (of eigenlijk mijn interieur) aandacht in de media zou krijgen dan had ik je niet geloofd. En toch heb je mij in 2016 op verschillende platforms voorbij zien kunnen komen, ik voel mij zo vereerd! Het begon allemaal met een binnenkijker op Laura’s Blog, maar in de loop van het jaar volgden nog meer binnenkijkers op diverse blogs. Ook verscheen in met een foto in de Flair en Vtwonen, zo tof! Eén van mijn hoogtepunten was een interview in de Gelderlander, dit was een soort ‘coming out’ voor mijn omgeving. Veel mensen waren namelijk niet op de hoogte van mijn passie voor interieur, haha.

ilsevanelleswijk vtwonen

4. Ontmoeten van inspirerende mensen

In 2016 heb ik zoveel leuke, inspirerende mensen mogen ontmoeten. Ik heb kennis mogen maken met bloggers, instagrammers en andere interieurliefhebbers. Zo leuk om sommige van jullie ook in het echt te ontmoeten! Ook heb ik weer contacten aangehaald met een oud-klasgenootje van mijn interieuropleiding om onze gezamenlijke passie te kunnen delen. Ik krijg er zoveel energie van om kennis te maken en te sparren met andere interieurliefhebbers!

dennentak op tafel

Het is lastig om een heel jaar samen te vatten in één blogpost, maar dit waren een paar van de hoogtepunten voor mij. Voor 2017 staat er al zoveel moois te wachten, dit deel ik graag volgende week met jullie.

Ik wil jullie allemaal hele fijne kerstdagen wensen!

Liefs,

Ilse – InteriorTwinBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven