Inspiratie: 5 x tof behang met bladeren | InteriorTwin
graham & brown behang

Inspiratie: 5 x tof behang met bladeren

Ik heb nu toch een toffe inspiratiepost voor jullie! Voor de make-over van de hal bij mijn kantoor ben ik op zoek gegaan naar behang met bladeren in de Botanische / Urban Jungle stijl. Daarbij kwam ik zulke toffe behangen tegen, die moet ik gewoon moet jullie delen. Van palmbomen, bamboe tot de monstera: ik laat jullie mijn favoriete behang met bladeren zien en vertel jullie welk behang ik uiteindelijk heb uitgekozen.

Bamboe behang – Graham & Brown

Het behang Oriental Bamboo  van Graham & Brown is geïnspireerd door invloeden uit het verre oosten. Dit mooie behang heeft een linnenlook en is in diverse kleuren te koop. Van naturel tinten tot blauw: er is voor ieder wat wils. Ik vind zelf deze in het zwart met groene en blauwe takjes het mooist! Prijs per rol: € 65,-

behang bamboe graham and brown-1
fotocredits: Graham & Brown

Botany Monstera – Photowall

Op de website van Photowall.de kwam ik nog zo’n gaaf groen behang tegen! Namelijk dit Monstera behang, Botany Monstera, ontworpen door Lemon. Eén van mijn favoriete planten afgebeeld in diverse tinten groen op een witte achtergrond. What’s not to like? Op de website kan je zelf de afmetingen van de muur invullen, zodat het behang altijd past. Op basis van de afmetingen wordt de prijs berekend.

Botany Monstera-e30099-Lemon-Interior89-Wallpaper-2
fotocredits: Photowall

Botanical Duck Egg behang – Graham & Brown

Nog zo’n mooi behang van Graham & Brown is de Botanical Duck Erg behang. Verkrijgbaar in leuke frisse kleuren waardoor hij lekker van de muur afspat. Van dit behang krijg je een heerlijk lentegevoel! Prijs per rol: € 65,-

103800-BOTANITCAL-DUCK-EGG-ROOM-SET-SQUARE-1
fotocredits: Graham & Brown

Behang Annet – Kwantum

Op behang Annet van de Kwantum ben ik dus al een tijdje verliefd. Dit botanisch behang met plantendessin is lekker stoer en opvallend. Dit behang kost slechts € 19,- per rol. Inmiddels liggen er een paar rollen behang hier klaar in huis. Nu nog tijd maken om aan de slag te gaan!

behang annet zwart met bladeren-1
Fotocredits: Kwantum

KEK Amsterdam Tropical Behang

Nog zo’n gaaf behang is het Tropical behang van KEK Amsterdam, te koop bij Vtwonen. Met dit opvallende behang haal je pas echt de tropische sfeer in huis! Dit behang is te koop voor € 69,95.

kek amsterdam tropical behang palm leaves-1
Fotocredits: KeK Amsterdam

Inmiddels zit het behang Annet op de muur en dit is het resultaat. Ik vind dit zo’n tof out of the box idee voor je interieur!

Liefs,

Ilse

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven