Bekijk dit overzicht van mooie vazen voor je droogbloemen en pampaspluimen. Een droogboeket in huis in hartstikke trending en al eerder deelde ik dit overzicht met goedkope droogbloemen. Maar een mooie vaas voor je droogbloemen mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Kies jij bijvoorbeeld voor een glazen vaas waarbij de droogbloemen maximaal tot zijn recht komen of ga jij voor een opvallende vaas? Vazen met dierenprint zijn bijvoorbeeld hartstikke hip en ook vazen met de ’70 look zijn weer terug van weggeweest. Daarom heb ik een overzicht voor je gemaakt met de mooiste vazen voor je droogboeket.

Een transparante vaas voor je droogbloemen

goedkope-pampas-gras-pluimen_

Droogbloemen zijn al prachtig van zichzelf, daarom staan droogbloemen en pampaspluimen heel mooi in een transparante vaas van glas. Zeker in een Scandinavisch en modern interieur staat een simpele glazen vaas met droogboeket prachtig in het interieur.

Bekijk dit overzicht met glazen vazen voor je droogboeket:

Verschillende vazen voor je droogbloemen

Misschien zoek je wel iets anders als een transparante vaas voor je droogboeket, bijvoorbeeld een vaas met gekleurd glas, crèmekleurige vazen of een vaas in een gekke vorm. Of misschien wil je een extra grote vaas voor je droogboeket. Ook dan is er genoeg keuze.

De crèmekleurige bolvormige vazen links op de foto zijn van H&M, en helaas niet meer leverbaar, maar ik ben op zoek gegaan naar vazen die erop lijken en dan is bijvoorbeeld deze vaas of deze goedkope vaas een mooie look-a-like.

De gekleurde vazen op de rechterfoto zijn van Leen Bakker, de roze vaas vind je online en de gele vazen zijn op dit moment niet online te koop. Deze gele vaas met gezicht is wel een leuk alternatief welke je wel online kunt bestellen.

Andere leuke vazen voor je droogbloemen:

leuke en goedkope vazen pampaspluimen

Bekijk ook het overzicht van goedkope vazen bij:

Welke vaas voor droogbloemen is bij jou favoriet?

Liefs,

Ilse

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement