De mooiste vazen voor droogbloemen en pampaspluimen
droogbloemen ali express pampas gras

De mooiste vazen voor droogbloemen en pampaspluimen

Bekijk dit overzicht van mooie vazen voor je droogbloemen en pampaspluimen. Een droogboeket in huis in hartstikke trending en al eerder deelde ik dit overzicht met goedkope droogbloemen. Maar een mooie vaas voor je droogbloemen mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Kies jij bijvoorbeeld voor een glazen vaas waarbij de droogbloemen maximaal tot zijn recht komen of ga jij voor een opvallende vaas? Vazen met dierenprint zijn bijvoorbeeld hartstikke hip en ook vazen met de ’70 look zijn weer terug van weggeweest.

Daarom heb ik een overzicht voor je gemaakt met de mooiste vazen voor je droogboeket.

Een transparante vaas voor je droogbloemen

goedkope-pampas-gras-pluimen_

Droogbloemen zijn al prachtig van zichzelf, daarom staan droogbloemen en pampaspluimen heel mooi in een transparante vaas van glas. Zeker in een Scandinavisch en modern interieur staat een simpele glazen vaas met droogboeket prachtig in het interieur.

Bekijk dit overzicht met glazen vazen voor je droogboeket:

Verschillende vazen voor je droogbloemen

Misschien zoek je wel iets anders als een transparante vaas voor je droogboeket, bijvoorbeeld een vaas met gekleurd glas, crèmekleurige vazen of een vaas in een gekke vorm. Of misschien wil je een extra grote vaas voor je droogboeket. Ook dan is er genoeg keuze.

De crèmekleurige bolvormige vazen links op de foto zijn van H&M, en helaas niet meer leverbaar, maar ik ben op zoek gegaan naar vazen die erop lijken en dan is bijvoorbeeld deze vaas of deze goedkope vaas een mooie look-a-like.

De gekleurde vazen op de rechterfoto zijn van Leen Bakker, de roze vaas vind je online en de gele vazen zijn op dit moment niet online te koop. Deze gele vaas met gezicht is wel een leuk alternatief welke je wel online kunt bestellen.

Andere leuke vazen voor je droogbloemen:

leuke en goedkope vazen pampaspluimen

Bekijk ook het overzicht van goedkope vazen bij:

Welke vaas voor droogbloemen is bij jou favoriet?

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven