De nieuwste Philips Hue lampen brengen vroeger en nu samen
dimbare filamentlampen philips hue coolblue

De nieuwste Philips Hue lampen brengen vroeger en nu samen

Als Coolblue Philips Hue ambassadeur mag ik jullie de nieuwste Philips Hue lampen laten zien. Er zijn nu namelijk Philips Hue Filamentlampen te koop die het gevoel van vroeger met het gemak van nu combineren. In deze blog vertel ik jullie er alles over en laat ik zien waarom ik persoonlijk erg blij met deze lampen ben. Lezen jullie mee?

dimbare filamentlampen eettafel

Philips Hue Filamentlampen

Al eerder mocht ik de Philips Hue lampen met bluetooth uittesten. Ik kan oprecht zeggen dat ik er heel blij mee ben en elke dag een ander kleurtje uitkies, afhankelijk van mijn stemming op dat moment. En Philips heeft weer nieuwe lampen uitgebracht waar ik erg blij van word.

De nieuwste Philips Hue lampen zijn filamentlampen. Bij deze lampen zie je een draadje, het filament, lopen. Net als de lampen van vroeger! Dit is extra sfeervol en hierdoor heeft de lamp niet veel extra’s meer nodig: je zou hem gewoon aan een simpel snoer kunnen hangen en dat is al voldoende.

detail philips hue

In tegenstelling tot de filamentlampen van vroeger zijn de Philips Hue filamentlampen dimbaar. En wat ik persoonlijk heel erg fijn vind is dat je ze kan bedienen met een app op je mobiele telefoon. De lampen kunnen via bluetooth gekoppeld worden aan de app op je mobiele telefoon. Op deze app kan je de lampen afzonderlijk, maar ook als groep beheren. Heel handig, zeker als je net als ik 5 verschillende filamentlampen hebt hangen die je wilt dimmen. Je kan de filamentlampen ook koppelen aan de Hue Bridge, zo heb je nog meer opties om de lampen te bedienen. Je kan dan de lampen bijvoorbeeld aan en uitzetten wanneer je niet thuis bent.

app philips hue

De lampen hebben een warmwit licht wat ik heel sfeervol vind. Omdat de lampen dimbaar zijn kan je ze zowel heel gezellig instellen, maar ook feller. De ouderwetse filamentlampen geven vaak onvoldoende licht om bij te werken, maar dat kan dus wel bij deze lampen.

verschillende vormen filementlampen philips hue

Nooit meer te weinig licht

Zoals ik aan het begin al aangaf ben ik persoonlijk heel erg blij met deze lampen. De tafel op de foto is de overlegtafel in mijn kantoor aan huis. Hier ontvang ik regelmatig klanten en geef ik de workshop Ontdek je eigen Woonstijl. Het komt regelmatig voor dat ik ‘s avonds afspraken met klanten heb. Als ik dan vertel hoe belangrijk goede verlichting is schaamde ik mij altijd een beetje. De filamentlampen gaven ‘s avonds namelijk net te weinig licht om prettig aan te kunnen werken. Ik maakte er dan altijd maar een grapje bij dat soms mooi voor functioneel gaat, maar echt gelukkig was ik er niet mee. Ik ben dan ook super blij dat er eindelijk goede filamentlampen zijn die dimbaar zijn via een app!

dimbare filamentlampen philips hue
dimbare filamentlampen smart lampen

De filamentlampen zijn in drie verschillende vormen te krijgen: als ‘klassieke’ Edison lamp, een standaard lamp en een extra grote lamp: de Globe. Als je meer lichtpunten hebt is het leuk om met verschillende vormen af te wisselen net zoals ik heb gedaan. De lampen zijn te koop bij Coolblue voor respectievelijk € 29,99, € 24,99 en € 34,99, dus dit is ook een hele toegankelijke prijs om met smart lampen te beginnen. En de prijs daalt bij voordeelbundels, dus dat maakt het nog leuker.

Op welke plek in huis zou jij deze lampen willen hangen? Bekijk ook deze vergelijking tussen de Philips Hue en de smart verlichting van Action en IKEA.

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog
deze smart lampen brengen vroeger en nu samen

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “De nieuwste Philips Hue lampen brengen vroeger en nu samen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven