Doen: style je dressoir met een mooie bos bloemen
styling dressoir bos bloemen

Doen: style je dressoir met een mooie bos bloemen

Vind jij je het lastig je dressoir te stylen? Misschien heb je er wel decoratie op staan die voor jouw gevoel niet klopt. Of staat er juist geen decoratie op, maar ligt het dressoir altijd vol rommel.

Door een mooie bos bloemen op het dressoir te zetten heb je een mooie eyecatcher op het dressoir en is er minder plek voor rommel.

Elke maand een ander boeket

zomerboeket

Met een mooi boeket ziet het dressoir er in één keer een stuk beter uit. Niet voor niks roepen bloemen vrolijke gedachtes op en zorgen ze voor een beter humeur.

Op de foto’s zie je het maandboeket juni van Fleurop. Dit roselilyboeket in prachtige pasteltinten geeft een vrolijke twist aan het dressoir en is een prachtig boeket voor de zomermaanden.

Het fijne aan een boeket is dat je elke maand kunt kiezen voor andere (seizoens)bloemen, waarmee je direct een andere setting krijgt. Zeker als je ervan houdt om te veranderen in huis is elke maand een ander boeket een slim idee om in een handomdraai je interieur er elke keer net even anders uit te laten zien.

Vind je het lastig om elke maand een ander boeket samen te stellen? Bij Fleurop kan je kiezen voor het maandboeket. Dit boeket wordt door Fleurop bloemisten samengesteld met de mooiste seizoensbloemen.

In de maand juni is de Roselily de bloem van de maand. De Roselily is een prachtige dubbelbloemige lelie, verkrijgbaar in wit en roze varianten. Groot voordeel van deze bloem is dat deze zonder stuifmeel is, waardoor je geen vlekken krijgt. Ook ruikt de Roselily veel minder sterk dan de gewone lelie.

Fleurop heeft nu een leuke actie met het maandboeket juni. Bij aankoop van dit kleurrijke maandboeket met Roselily, maak je kans op 1 van de 100 Roselilyboeketten om iemand anders mee te verrassen. De wincode ontvang je automatisch per mail.

Stylingtips voor het dressoir

dressoir bos bloemen decoratie

Met een bos bloemen creëer je instant happiness op het dressoir. Maar je kunt nog meer doen om het dressoir mooi te decoreren. Dit zijn mijn tips voor decoratie op het dressoir:

  • Creëer verschillende groepjes. Zet niet alles kriskras op het dressoir, maar groepeer decoratie bij elkaar. Zo oogt het minder rommelig dan wanneer je het hele dressoir vol zet met decoratie.
  • Werk met verschillende hoogtes. Op de foto zie je dat geen enkele decoratie dezelfde hoogte heeft. Door af te wisselen in hoogtes creëer je een speels geheel. Als je decoratie van dezelfde hoogte naast elkaar zou zetten ziet het er juist saai en eentonig uit.
  • Kies een kleurthema voor de accessoires. Zelf heb ik gekozen voor groen, zwart en goud/okergeel. Door deze kleuren te laten terugkomen ontstaat er verbinding tussen de verschillende accessoires en ontstaat er een bepaalde rust. De bloemen vallen dankzij het kleurthema juist extra op en krijgen zo de aandacht.

Bekijk ook deze tips voor het stylen van het dressoir voor meer inspiratie.

Ik vind de bos bloemen van Fleurop heel gezellig op het dressoir staan en hou van het zomerse sfeertje wat hiermee gecreëerd is. Ook op de werkplek heb ik trouwens regelmatig bloemen staan. Hou jij ook van bloemen in huis?

Met deze tips genieten je trouwens dubbel zo lang van je bos bloemen. En dit zijn nog meer ideeën om bloemen te stylen in huis.

Liefs, Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven